VIDEO Tânără zidită în pereții casei, în Spania. Ucigașul a mărturisit totul. Mai făcuse ceva grav

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 05.07.2023 - 15:45
Tânără zidită în perete Foto: captură youtube

Trupul unei tinere de 22 de ani, dată dispărută de familie, a fost găsit de anchetatori zidit în pereții casei unde locuia. Criminalul a recunoscut fapta. Nu este vorba despre o singură victimă.

SHARE

O tânără de 22 de ani, dată dispărută de familie în urmă cu mulți ani a fost găsită de anchetatori. După ce a ucis-o criminalul a zidit-o în pereții casei unde locuia. 

Ucigașul a mărturisit crima și nu este vorba doar despre o singură faptă. 

Tânără zidită în pereții casei, în Spania. Ucigașul a mărturisit totul. Mai făcuse ceva grav

Poliția Națională din Spania a făcut această descoperire recent, iar cadavrul aparține Siborei Gagani. Tânăra de 22 de ani, de naționalitate albaneză, a dispărut în 2014. Fostul ei iubit, Marco, a mărturisit recent că a ucis-o. Forțele de ordine au găsit cadavrul ei, zidit în casa din Torremolinos (Málaga) în care, la acea vreme, cei doi locuiau împreună. 

 Presupusul criminal a fost arestat și acum este judecat pentru moartea altei femei, Paola, actuala sa parteneră. A fost dus la secția de poliție pentru asta, iar acolo el a văzut o fotografie a Siborei Gagani cu indicația „dispărut” și a recunoscut că el e de vină, scrie Ziarul Românesc.

Citește și: Cine e bărbatul suspectat că a ucis o româncă în urmă cu un an și a îngropat-o într-un parc din Roma

 Crima ar fi avut loc odată ce tânăra albaneză a decis să pună capăt relației sentimentale. Dar declarația presupusului ucigaș a fost făcută fără să fie prezent un avocat. Așa că, din punct de vedere juridic, mărturisirea despre Sibora nu poate fi luată în considerare pentru formularea unor acuzații, susține avocatul bărbatului.

Cert este că anchetatorii au mers la locuința indicată de bărbat. 

Percheziția locuinței s-a încheiat marți cu descoperirea cadavrului tinerei. Marco R. și Sibora Gagani s-au mutat împreună în Costa del Sol în 2011.

Trei ani mai târziu, mai exact pe 7 iulie 2014, tânăra a dispărut. Familia Siborei, cu domiciliul în Italia, nu a mai avut niciun semn de la ea și a raportat dispariția.

Citește și: Mesajul primit din lumea de dincolo de Cotabiță, care s-a întors din morți. „Am văzut lumina albă”

Marco, italian de 45 de ani din Nettuno, era deja înregistrat în sistemul Viogén (Sistemul de Monitorizare a Violenței de Gen al Ministerului). Dar nu au existat plângeri împotriva lui din partea niciuneia dintre cele două victime, Paola și Sibora.

 Cum au găsit autoritățile cadavrul tinerei

Potrivit anchetatorilor, după ce au spart peretele, au găsit cadavrul și ”sicriul” improvizat. Anchetatorii au văzut o pungă de plastic și în interiorul ei un cuțit cu urme de sânge uscat. Ipoteza este că Marco a înjunghiat-o pe Sibora pentru a o ucide. La fel cum a făcut-o recent cu Paula, pe 17 mai 2023. Au mai fost găsite diferite obiecte, care ar fi putut aparține defunctei, și un buchet de flori.

Autopsia a confirmat că rămășițele scheletice găsite în casa din Torremolinos corespund Siborei și că aceasta a fost înjunghiată. Marco ar putea fi judecat astfel pentru două infracțiuni de omor și ar putea fi condamnat la maximum 25 de ani de închisoare. Ancheta rămâne deschisă.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te