VIDEO Rusia va ataca sălbatic cu 300.000 de soldați. Ucraina ar putea pierde războiul în câteva luni

DE Alex Darvari | Actualizat: 03.04.2024 - 17:46
VIDEO Rusia va ataca sălbatic cu 300.000 de soldați. Ucraina ar putea pierde războiul în câteva luni - Foto: Profimedia Images

Rusia va ataca sălbatic cu 300.000 de soldați după cum a anunțat chira președintele ucrainean Zelenski. Ucraina ar putea pierde războiul în câteva luni spun surse din cadrul armatei ucrainene deoarece nu va putea șine linia frontului.

SHARE

Știrio proaste de pe linia frontului. În timp ce Putin cheamă sute de mii de soldați pentru ofensiva de vară, generalii ucraineni cred că e posibil ca Rusia să străpungă apărarea.

Citește și: Unul din liderii Europei anunță că Rusia începe „un mare război”. Cum va fi România implicată?

VIDEO Rusia va ataca sălbatic cu 300.000 de soldați. Ucraina ar putea pierde războiul în câteva luni

De aici până la înfrângere nu mai e mult.

Anunțul îngrijorător a fost făcut chiar de Zelesnki. 

Citește și: Cum a scăpat Putin de adversarul său numărul 1

Acesta a declarat că Rusia se pregătește să mobilizeze încă 300.000 de soldați până la 1 iunie. Discursul direct al lui Zelenski fost: „Pot spune că la 1 iunie, Rusia este pregătită să mobilizeze 300.000 de trupe suplimentare".

Răspunzând, de asemenea, la întrebările jurnaliștilor cu privire la numărul de recruți care vor fi mobilizați în armata ucraineană în acest an, șeful statului a menționat că "nu avem nevoie de jumătate de milion".

„În ceea ce privește numărul specific de persoane care vor fi mobilizate, nu pot spune... Nu avem nevoie de o jumătate de milion", a declarat Zelenski.

Cade frontul?

Surse militare ucrainene de rang înalt au declarat pentru Politico, sub rezerva anonimatului, că, dacă rușii avansează din nou în această vară, există un risc ridicat ca linia frontului să se prăbușească. Potrivit surselor, Ucraina are nevoie de drone, obuziere și sute de mii de obuze și rachete.

"Imaginea militară este sumbră, potrivit unor ofițeri ucraineni de rang înalt care au servit sub comanda generalului Valeriy Zaluzhny - comandantul-șef al forțelor armate ucrainene până când a fost înlocuit în februarie.

Ofițerii spun că există un risc ridicat ca linia frontului să se prăbușească acolo unde generalii ruși decid să își concentreze ofensiva. Mai mult, cu efective net superioare și cu bombe aeriene ghidate care lovesc pozițiile ucrainene de săptămâni întregi, este posibil ca Rusia să poată "străpunge linia frontului și să o distrugă în unele zone".

Detalii: O sursă militară de rang înalt a declarat că "nimic nu mai poate ajuta Ucraina acum, deoarece nu există tehnologii serioase care să compenseze Ucraina pentru marea masă de trupe pe care Rusia este posibil să o arunce. Noi nu avem astfel de tehnologii, iar Occidentul nu le are în cantități suficiente".

Potrivit acestuia, doar rezistența și rezistența ucrainenilor, precum și greșelile comandamentului rusesc, pot schimba dinamica sumbră, potrivit pravda

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te