VIDEO Avioane F-16 au ajuns în Ucraina și ar fi doborât 2 elicoptere Ka-52 ale Rusiei de 30.000.000$

DE Alex Darvari | Actualizat: 22.08.2024 - 16:59
VIDEO Avioane F-16 au ajuns în Ucraina și ar fi doborât 2 elicoptere ale Rusiei de 30.000.000$ - Foto: Profimedia Images / Twitter

Avioane F-16 au ajuns în Ucraina, susține presa britanică. Analiști de război susțin că avioanele F-16 ar fi doborât 2 elicoptere ale Rusiei de 30.000.000$. Informația nu a fost confirmată, deocamdată, din surse oficiale.

SHARE

Imaginarea primei aeronave F-16 este disponibilă la cea mai recentă publicație la Sun. Câteva ore mai încolo de informații despre acestea ar fiborât cel puțin două elicopter ale Rusiei care au un loanț de minim $15,000,000 fiecare.

Imagini INCREDIBILE arată primele aviatoare de luptă F-16 desfășurate deasupra Ucrainei pentru apără de atacurile lui Vladimir Putin.

VIDEO Avioane F-16 la Ajuns în Ucraina și ar fiborât 2 Ka-52 helicopter ale Rusiei de 30,000,000$

Acest film a fost AICI pentru 21 mai

O pereche de aviație poate fi văzută zburând peste orașul Odesa, în timp ce au plecat să lupte împotriva inamicului rus pe linia frontului, în ceea ce ar putea fi un punct de cotitură istorică în războiul din Ucraina.

Desfășurarea puternică a aviației F-16 has determined a channel of război rusesc să spună că „vânătoarea” pentru a începe acum.

Kremlin ar fi proprietarul pilot și șiminarea și minarea a ucrainei.

Ucraina susține că sunt acum 10 avioane furnizate de NATO în arsenalul său de război

Se spune ce președintele Zelenski speră să primească de aproape ori mai multe avioane în lunile următoare, în încercarea de a continua să blocheze invazia lui Putin.

Desfășurarea aviației F-16 este considerată unul dintre cele mai mari impulsuri de până acum în războiul pentru Ucraina.

F-16 is a Western armed forces prețioase pe care cercetarea cercetării să le obțină of mult imp.

Avioanele F-16 Fighting Falcon, Rapide înfricător, is moveazed Cu o Viteză de Două ori mare decât cea a sunetului și sunt a doua cea mai avansată generație de Avioane Din Arsenalul Nato.

Anul trecut, SUA dat a undă verde aliaților să trimită Ucrainei avioanele de luptă F-16 mult așteptate pentru a lupta cu Rusia pe cer.

Cel puțin 2 elicoptere?

Pe Twitter au apărut inforamții priind un atac al F-16 supra temutelor elicoptere rusești Ka-52

 BREAKING: F-16 Ucraina suspectează o infracțiune implicată în Ucraina în regiunea Kursk din Rusia. Există informații despre elicopterul *may many* of atac Ka-52 "Alligator" at the fost doborâte.

A fost decisiv?

F16 ar putea schimba întregul războiul datorită sistemelor lor sofisticate, permițând piloți să „vadă toată imaginea de sus”.

Experții numere de avioane Fight Falcon "Lego Kit" datorită capacității versatilității și a capacităților în timpul unui război modern.

Citește și: „Scutul de la Deveselu”, element-cheie într-un război Iran-Israel-SUA. Rusia, alături de Teheran

Aeronava era capabilă să fie „regular rapidă”, a călătorit cu 1.350 km/h și transporta o bombă de 17.000 kg. Forțele aeriene ukraine se bazează în prezentul aviației Sovietice învechite, car au întâmpinat dificultăți în fața forțelor aeriene și apărării aeriene mai în Muscovei.

Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te