Un actor celebru s-a bătut cu un grup de motocicliști. A fost „Steve”, în serialul „Beverly Hills”

DE Eduard Niculescu | Actualizat: 01.01.2024 - 19:21
Actorul a jucat rolul Steve Sanders în serialul „Beverly Hills” - Foto: profimediaimages.ro

Un actor celebru s-a bătut cu un grup de motocicliști. Interpretul lui „Steve” din serialul „Beverly Hills, 90210”, difuzat și în România între 1990-2000, a avut parte de un final de 2023 mai puțin plăcut, chiar pe străzile din Los Angeles.

SHARE

Un actor celebru s-a bătut cu un grup de motocicliști. Interpretul personajului „Steve Sanders”, în serialul „Beverly Hills, 90210”, faimos în anii 1990-2000, când a fost difuzat și în România, a avut parte de un final de an mai puțin plăcut.

Un actor celebru s-a bătut cu un grup de motocicliști. A fost „Steve”, în serialul „Beverly Hills, 90210”

Ian Ziering (59 de ani), fostul actor din serialul de mare succes, „Beverly Hills, 90210”, ar fi fost implicat într-o încăierare stradală cu un grup de motocicliști, duminică, 31 decembrie, în Los Angeles.

În înregistrarea video obținută de TMZ, vehiculul lui Ziering a fost înconjurat de mai mulți motocicliști pe biciclete mini-motorizate pe Hollywood Boulevard, înainte ca actorul să iasă din mașină.

În filmare, alți motocicliști sunt văzuți înconjurându-l pe actor, în timp ce patru persoane au început să dea cu pumnii în el, după ce acesta a părut că l-a trântit la pământ pe cel cu cască.

Citește și: Recunoașteți personajul? A jucat cu Ștefan Iordache în primul și ultimul său film

O sursă a declarat pentru TMZ că este posibil ca vehiculul lui Ziering să fi fost lovit înainte ca altercația să devină violentă.

Unul dintre motocicliști chiar s-a agățat de spatele lui Ziering în timp ce acesta alerga spre trotuar, în timp ce un altul a încercat să îl împiedice pe Ziering, dar l-a ratat complet.

Nimeni dintre cei care priveau sau filmau întregul incident nu a încercat să-l ajute pe actor. 

În cele din urmă, fostul interpret al personajului Steve Sanders în serial, a reușit să scape pe Hollywood Walk of Fame înainte de a se întoarce la vehiculul său și de a pleca.

Potrivit TMZ, a fost întocmit un raport de poliție, iar Ziering figurează ca fiind victima.

Distribuția îndrăgitului serial care a făcut furori între 1990-2000, înainte de apariția primelor serii ale producției „Friends” („Prietenii tăi”) a fost urmărită, parcă, de un blestem, mulți dintre actori având probleme grave ulterior.

Citește și: Ce record a bătut cântăreața Taylor Swift? L-a depășit pe „regele rock 'n' roll”

Luke Perry, rebelul interpret al lui Dylan McKay, a murit în 2019, la doar 52 de ani, în timp ce Shannen Doherty, „Brenda Walsh” în serial, se luptă de câțiva ani cu un cancer agresiv care a intrat deja în metastază.

Alți actori din serial au avut probleme în căsnicii, divorțând, în timp ce Tori Spelling - care a jucat rolul Donnei Martin - fiica multimilionarului producător al serialului, Aaron Spelling, a ajuns la faliment după moartea tatălui său și o căsnicie neinspirată.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te