Tânără dispărută de 9 ani, găsită zidită în pereții unei case. Secretul întunecat al fostului iubit

DE Daniel Toșa | 10.06.2023 - 11:45
Sibora Gagani și fostul iubit Marco - Foto: Twitter/@AxarquiaPlus

Cadavrul unei tinere, dispărută acum 9 ani, a fost descoperit zidit în pereții unei case din Spania, unde aceasta locuia împreună cu iubitul ei. Bărbatul a recunoscut că a ucis-o și este acuzat că a înjunghiat mortal o altă tânără cu care a avut o relație.

SHARE

Sibora Gagani, o tânără de 22 de ani, originară din Albania, a dispărut pe data de 7 iulie 2014. Ultimul contact al familiei sale din Italia cu ea a avut loc în acea zi.

Marco, fostul ei iubit, cetățean italian în vârstă de 23 de ani mai mare decât Sibora, a comunicat cu mama acesteia la scurt timp după dispariție, spunând că tânăra a decis să se întoarcă în Italia și că urma să ajungă acolo în curând, dar că nu și-a luat lucrurile cu ea. Telefonul ei a fost închis de la data dispariției.

Tânără dispărută de 9 ani, găsită cu raze X în pereții unei case

Rudele fetei au avut însă multe întrebări legate de această poveste: telefonul a rămas închis, Sibora nu a contactat niciun membru al familiei, deși obișnuia să vorbească frecvent cu aceștia, iar documentele ei expiraseră și nu solicitase actualizarea lor, fapt care indica faptul că era practic imposibil să călătorească. Mai mult, Sibora îi mărturisise mamei sale cu puțin timp înainte că relația cu Marco nu mergea bine și că acesta se purta abuziv cu ea.

Citește și: Cine e Luha Eugen, sindicalistul discret care încasează 170.000 € / an. A luat 1.200.000 € în 10 ani

După dispariția tânărei, investigația realizată de Poliția Națională a condus la efectuarea mai multor percheziții în apartamentul în care cei doi locuiau în Torremolinos, o zonă centrală, foarte aproape de primărie și de secția de poliție, însă fără rezultate.

Ucigașul în serie a mai făcut o victimă

Cu mai puțin de o lună în urmă, Marco a fost acuzat că a înjunghiat mortal o altă tânără, pe nume Paula, cu care avea o relație și cu care a locuit, de asemenea, în Torremolinos.

După arestarea sa, el a recunoscut că a ucis-o pe Sibora și că a ascuns cadavrul acesteia în spatele unui perete din apartamentul ei. Deși a refuzat să repete aceste declarații în fața judecătorului, au existat suficiente motive pentru a efectua o nouă percheziție în locuința respectivă.

Citește și: Rusia acuză Occidentul că vrea să transforme Republica Moldova în „a doua Ucraină”. Ce spune Maia

Pentru a găsi cadavrul Siborei, experții criminaliști au utilizat echipamente cu raze X pentru a examina în detaliu întreaga clădire.

Trupul ei a fost găsit într-un cufăr de lemn, zidit între pereții casei, conform surselor din poliție. După ridicarea cadavrului, acesta a fost transferat la Institutul de Medicină Legală din Malaga, unde se va efectua o autopsie și vor fi făcute teste pentru confirmarea identității.

Tânărul care se află acum în spatele gratiilor, a fost reclamat de mai multe ori de violență de partenerele pe care le-a avut în ultimii ani, potrivit El Mundo.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te