Sportiva româncă de la Jocurile Olimpice, vedetă pe OnlyFans: „Nu mai trebuie să-mi iau 3 slujbe”

DE Daniel Toșa | Actualizat: 09.02.2023 - 15:03
Sportiva româncă de la Jocurile Olimpice, vedetă pe OnlyFans: „Nu mai trebuie să-mi iau 3 slujbe” - FOTO: Facebook/Alexandra Ianculescu

Alexandra Ianculescu, sportiva care a reprezentat România la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Pyeong Chang (2018) în proba de patinaj viteză și-a mutat activitatea pe OnlyFans unde postează fotografii îndrăznețe. „Nu trebuie să-mi iau 3 slujbe part-time cum făceam în trecut”.

SHARE

Ea a fost prezentă doar în proba de 500 m, la finele căreia s-a clasat pe locul 31, in 40,70 secunde. 

Alexandra Ianculescu, sportiva româncă a decis să își facă un cont pe platforma pentru adulți OnlyFans și recunoaște acest stil de viață îi aduce libertatea financiară de care are nevoie.

Tânăra sportivă locuiește acum în Olanda unde s-a îndrăgostit de un alt sport acum - ciclismul. Un sport care este destul de costisitor întrucât bicicletele de concurs sunt destul de scumpe.

Citește și: EXCLUSIV. VIDEO A treia zi de la cutremur, niciun ajutor pentru locuitorii din nordul Siriei

No photo description available.

FOTO: Facebook/Alexandra Ianculescu

„De ce OnlyFans?

”Să începem cu niște lucruri negative. Chestia e că lumea te va judeca întotdeauna indiferent dacă alegi să acționezi sau nu. Indiferent de subiect: ori ești prea mult, nu suficient, prea gras sau prea slab, prea ciudat sau plictisitor.

Citește și: Polonia se pregătește de război cu Rusia. SUA îi dă HIMARS în valoare de 10 miliarde $

Din fericire pentru mine, mi-am dat seama de la o vârstă foarte fragedă că voi face mereu lucrurile în felul meu. Vara trecută am decis să îmi deschis acest cont deoarece tot primeam foarte multe like-uri la fotografiile în bikini și oamenii îmi sugerau să le vând pe această platformă.

No photo description available.

Am crezut că e cea mai mare glumă și nu voiam să fiu cunoscută ca vânzătoarea de instantanee în bikini, având în vedere că am muncit din greu ca sportiv, am muncit din greu pentru a avea o educație, vorbesc mai multe limbi.

Acestea fiind spuse, după ce am făcut (n.r. – 3 emoticoane cu saci de bani) în prima mea lună pe platformă, mi-a schimbat total viața în bine. Câștig mai puțin acum pentru că nu am fost la fel de activă vara asta, dar mă antrenez full-time, îmi permit călătorii în locuri în care nu visam să merg prea curând, îmi cumpăr bicicletele de vis, economisesc pentru mașina (mașinile) visurilor mele și să mă pot bucura de ele.

Nu trebuie să-mi iau 3 slujbe part-time cum făceam în trecut, în timp ce îmi urmăream Visele Olimpice. Obișnuiam să-mi pese ce cred oamenii, dar apoi mi-am dat seama că opiniile lor nu-mi plătesc facturile”, a scris ea pe Facebook.

No photo description available.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te