Cotidianul Documento a constatat că proprietatea pare să fi fost achiziționată nu pe numele lui Floros, ci pe cel al ginerelui său.
EYP l-a suspectat pe Floros de obținerea de fonduri ilegale, fără a furniza dovezi pentru această acuzație.
"Simplul fapt de a-l monitoriza pe șeful Statului Major, nu din motive de securitate, ci pentru a aduna informații despre viața sa, a provocat îngrijorare cu privire la funcționarea democrației”, a subliniat cotidianul.
De asemenea, cotidianul a afirmat că Guvernul l-a șantajat pe Floros în legătură cu "tranzacțiile sale financiare obscure".
Citește și
VIDEO Prăbușirea avionului în Nepal a fost transmisă live pe Facebook. Ultimele imagini
Dmitri Medvedev și-a ieșit din minți. Îi cere premierului Japoniei să-și facă „seppuku”
La 6 noiembrie, Documento a publicat o listă cu 33 de persoane care ar fi fost spionate de către EYP cu ajutorul programului de spionaj Predator, fabricat în Israel.
Printre aceștia se numără ministrul de Externe, Nikos Dendias, ministrul adjunct al Apărării Nikolaos Chardalias, ministrul Dezvoltării, Adonis Georgiadis, ministrul Muncii, Kostis Hatzidakis, ministrul de Finanțe, Christos Staikouras, fostul prim-ministru Antonis Samaras, fostul ministru al Ordinii publice, Michalis Chrysochoidis și fostul consilier pentru securitate națională Alexandros Diakopoulos.
Un raport ulterior al cotidianului susținea că EYP, care lucrează direct în subordinea prim-ministrului Kyriakos Mitsotakis, i-a ascultat, de asemenea, pe șeful Statului Major General, Konstantinos Floros, pe șeful Forțelor Terestre, Charalambos Lalousis, și pe directorul general al investițiilor în apărare și armament, Theodoros Lagios.