Prințul William l-a dat afară pe Prințul Harry din Kensington Palace din cauza lui Meghan Markle

DE Elena Andrei | 22.06.2021 - 22:34
Meghan a băgat zâzanie între prinți/Foto: today show

Prințului Harry a fost dat afară din Kensington Palace de prințul William după certuri provocate de acuzațiile că Meghan Markle a persecutat personalul, se afirmă într-o nouă carte, „Bătălia fraților”, de Robert Lacey.

SHARE

Prințul William, nu fratele său, a fost cel care a decis că trebuie să înceteze conviețuirea la Kensington Palace, făcându-i pe prințul Harry și Meghan să-și instaleze un birou privat la Buckingham Palace.

„William a simțit nevoia puternică s-o înlăture pe Meghan, cu agenda ei subversivă, din operațiunile monarhiei britanice, pe care ea nu a părut s-o înțeleagă sau s-o respecte. Cu certitudine, voia s-o îndepărteze pe Meghan pentru început din căminul în care el și fratele său trăiseră armonios ani buni”, scrie autorul.

Separarea a fost anunțată de palatele Kensington și Buckingham în martie 2019, dar Lacey afirmă că neînțelegerile se manifestau de luni de zile.

Prințul Harry a spus în emisiunea găzduită de Oprah Winfrey că relația dintre Meghan și familia regală s-a deteriorat după turneul cuplului în Australia și Pacificul de sud din toamna lui 2018, când toți au constatat cât de „incredibilă era Meghan în acțiuni oficiale.”

Citește și

Meghan Markle nu va participa la ceremonia în memoria prințesei Diana. Harry va merge singur

Prinții William și Harry acuză BBC că a alimentat paranoia prințesei Diana

 

Însă, Lacey scrie că cearta dintre frați a fost provocată de „tratamentul rigid și persecuția personalului de către Meghan.”

Situația a fost exprimată mult mai deschis de un membru din personal, citat de Lacey în carte: „Meghan poza în victimă, dar ea era agresorul. Oamenii se simțeau manevrați de ea. Nu știau cum să procedeze cu această femeie. Ei credeau că este o narcisistă și o sociopată – de fapt, deranjată mintal. Asta i-a atras unul spre celălalt de la bun început – două bunuri stricate.”

Salariații de la Kensigton Palace care au plecat din serviciul lui Harry și Meghan au format o frăție intitulată „Clubul supraviețuitorilor Ducilor de Sussex”.

Biografia „Battle of Brothers” apare în serial în ziarul britanic The Times.

 

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.