Presa elenă: Dragoș Săvulescu continuă „dolce vita” într-o vilă închiriată

DE Edi Neagu | Actualizat: 13.08.2021 - 22:03
Fostul acționar de la Dinamo a fost arestat în Mykonos. FOTO: Facebook

Dragoș Săvulescu este într-o vilă cu chiria de 87.500 de euro. Aflată la trei km de centrul oraşului Mykonos, proprietatea închiriată de Săvulescu are opt băi şi opt dormitoare şi poate găzdui până la 15 adulţi. Decorată la standarde înalte, vila are o vedere panoramică superbă,

SHARE
Fugarul Dragoș Săvulescu, condamnat la 5 ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța și Mamaia și arestat luni în Grecia, apoi pus în libertate și plasat sub control judicar în această țară, “continuă dolce vita într-o vilă cu o chirie de 87.500 de euro” din insula Mykonos, scrie presa elenă, precizând că omul de afaceri și-a reînnoit contractual de închiriere până la sfârșitul lunii septembrie, potrivit Hotnews.ro.

"El (Dragoş Săvulescu - n.r.) a reînnoit contractual de închiriere a vilei în care locuieşte, în Agios Lazaros, până la data de 30 septembrie, cu dreptul de-l reînnoi până la finalizarea procedurilor judiciare.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV MApN admite: Eșec al Forțelor Aeriene, care nu au detectat avionul AN-2 ucrainean ilegal

În tot acest timp, frumoasa lui soţie se află într-o stare psihică proastă”, scrie site-ul protothema.gr.

“Continuă <dolce vita> într-o vilă cu o chirie de 87.500 de euro”, mai scriu jurnaliștii eleni.

Aflată la 3 kilometri de centrul oraşului Mykonos, proprietatea închiriată de Săvulescu are 8 băi şi 8 dormitoare şi poate găzdui până la 15 adulţi. Decorată la standarde înalte, vila are o vedere panoramică superbă spre Marea Egee. Camerele au intrări separate şi sunt dotate cu jacuzzi. În suita de lux, fostul acţionar de la Dinamo şi iubita sa de origine albaneză au inclusiv două piscine.
 
La cerere, pot beneficia şi de un bucătar, de gărzi de corp sau de servicii spa. Ca să poată fi închiriată, clienţii trebuie să plătească peste 28.000 de euro pentru cel puţin 7 zile, şi să depună o garanţie de 5.000 de euro, până la plecare.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.