Kamala Harris - Donald Trump: Cine a câștigat dezbaterea TV? Atacuri dure: Liderii lumii râd de tine

DE Alex Darvari | Actualizat: 11.09.2024 - 08:14
Kamala Harris - Donald Trump: Cine a câștigat dezbaterea TV? Atacuri dure Liderii lumii râd de tine - Foto: Profimedia Images
Kamala Harris - Donald Trump: Cine a câștigat dezbaterea TV? Atacuri dure Liderii lumii râd de tine - Foto: Profimedia Images

Kamala Harris - Donald Trump: Cine a câștigat dezbaterea TV? Atacuri dure: Liderii lumii râd de tine, i-a spus Harris. Pare că vicepreședintele a fost mai bine pregătit și a punctat mai mult.

SHARE

Înainte de dezbatere, Harris conducea cu 47% față de 44% pentru Trump, în sondaje.

Prestația vicepreședintelui vicrepreședintei Kamala Harris împotriva lui Donald Trump, în care l-a provocat în mod repetat și l-a dezechilibrat, a fost departe de dezbaterea dezastruoasă din iunie a președintelui Joe Biden. Și le-a oferit democraților răsturnarea de rol pe care au sperat-o după schimbarea lor la vârful listei.

Citește și: „Nostradamus” al alegerilor din SUA anunță cine va câștiga: Trump sau Harris. „Cheia e la Kennedy”

Kamala Harris - Donald Trump: Cine a câștigat dezbaterea TV? Atacuri dure: Liderii lumii râd de tine

Cei doi candidați au intrat în dezbatere la egalitate în sondaje - și, într-o națiune profund polarizată, cursa este probabil să rămână strânsă. Însă alegătorii au avut ocazia să o vadă pentru prima dată pe Harris luptând cot la cot cu Trump, iar ea a făcut mai mult decât să reziste, scrie Politico

Analistul Adam Wren a spus Harris a câștigat - și nu a fost la limită. Ea a apărut ca procurorul, punându-l efectiv pe Trump în boxa acuzațiilor în cea mai mare parte a dezbaterii. Democrații trebuie să fie de-a dreptul amețiți, în special de comentariile sale extinse cu privire la avort - o problemă despre care vorbește în întreaga țară.

Citește și: Kamala Harris, atac frontal la Trump: „A divizat națiunea. SUA, pregătite să întoarcă „pagina” Trump

Kamala Harris l-a provocat pe Donald Trump aproape pe tot parcursul celor 1 oră și 45 de minute ale primei și probabil singurei lor dezbateri de marți seară - iar Trump a profitat din plin.

Provocat, Trump a greșit în fața lui Harris

Vicepreședintele s-a pregătit temeinic pentru dezbaterea lor și a presărat aproape fiecare răspuns cu un comentariu menit să îl înfurie pe fostul președinte. Ea i-a spus lui Trump că liderii mondiali râd de el, iar liderii militari l-au numit o „rușine”. Ea l-a numit pe Trump „slab” și „greșit”. Ea a spus că Trump a fost concediat de 81 de milioane de alegători - numărul celor care au votat pentru președintele Joe Biden în 2020. „În mod clar, îi este foarte greu să proceseze acest lucru”, a spus ea, potrivit CNN

Trump și-a pierdut controlul

Trump a scăpat adesea de sub control. El a insistat cu voce tare și în mod repetat că o serie întreagă de falsuri sunt adevărate. Fostul președinte a repetat minciuni cu privire la fraudarea pe scară largă a alegerilor din 2020. A repetat o teorie a conspirației conform căreia imigranții mănâncă animalele de companie și a mințit cu privire la faptul că democrații susțin avorturile după nașterea copiilor - ceea ce este crimă și ilegal peste tot.

Analistul CNN: Te voi șoca. Disputa a fost câștigată de Harris. Și, sincer, probabil că a avut cea mai bună seară dintre toți adversarii lui Trump la dezbateri de când acesta s-a înscris în cursa pentru președinție în 2015.

Echipa lui Harris a fost clară în ceea ce privește dorința de a-l momi pe Trump pentru a-l face să reacționeze într-un mod în care alegătorii din suburbii să fie dezamăgiți. Ea a făcut-o mai întâi prin invocarea dimensiunilor mulțimii de la mitingul său, apoi a acuzațiilor sale penale, cu privire la Central Park Five.
Democrații care au urmărit evenimentul mi-au trimis mesaje în care îmi spuneau că acesta este exact motivul pentru care au dorit să treacă de la Biden la Harris: un candidat care ar putea, de fapt, să prezinte argumente împotriva lui Trump.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te