FOTO Modelul brazilian care s-a căsătorit cu ea însăși cere divorțul după numai 3 luni de "mariaj"

DE Daniel Toșa | Actualizat: 24.01.2023 - 13:34
Modelul brazilian care s-a căsătorit cu ea însăși cere divorțul după numai 3 luni de "mariaj" - FOTO: Instagram/cristianegaleraoficial
Modelul brazilian care s-a căsătorit cu ea însăși cere divorțul după numai 3 luni de "mariaj" - FOTO: Instagram/cristianegaleraoficial

Un model brazilian a făcut recent vâlvă când a anunțat că a divorțat de ea însăși, după ce a recunoscut că și-a găsit pe altcineva. Acest incident a ieșit în evidență atunci când fotomodelul pe nume Cris Galera a ales să se căsătorească într-o nuntă oficială cu ea însăși.

SHARE

Cris Galera a ales să se căsătorească într-o nuntă oficială, ca la carte, în cursul lunii septembrie a acestui an. Decizia de a se căsători singură a fost luată deoarece s-a săturat să depindă de bărbați.

Potrivit Daily Star, în timpul nunții, modelul în vârstă de 33 de ani a susținut că nu era "dezamăgită" că nu are un mire, ci mai degrabă abia aștepta să trăiască singură. Cu toate acestea, după 3 luni, ea a decis acum să divorțeze. Cris, care este din orașul brazilian Sao Paulo, a dezvăluit că acum a găsit "pe cineva special" și că a început să se îndrăgostească. 

Citește și: Serviciile secrete ucrainene: Putin e în viață pentru că e tratat de cei mai buni medici occidentali

"Am început să cred în dragoste în momentul în care am întâlnit pe cineva special"

Vorbind despre căsnicia sa, modelul brazilian a spus: "Am fost fericită cât a durat" și a adăugat: "Am început să cred în dragoste în momentul în care am întâlnit pe altcineva special", a relatat ea pentru The Mirror.

Mai mult, Cris a remarcat în septembrie, când a fost întrebată despre căsătoria cu ea însăși: "Am ajuns la un punct în care m-am maturizat, mi-am dat seama că sunt o femeie puternică și hotărâtă. Întotdeauna mi-a fost teamă să fiu singură, dar mi-am dat seama că trebuie să învăț să mă simt bine în pielea mea. Când s-a întâmplat asta, am decis să sărbătoresc". 

Citește și: Corupție pe coridorul grânelor la Odesa cu tentacule în Rusia

Cris Galera a fost fotografiată în rochie de mireasă, cu un zâmbet mare și luminos, în fața unei biserici catolice din Brazilia, țara ei natală, în ziua nunții, etalându-și tatuajele într-o rochie albă și frumoasă, de un alb intens.

Fotomodelul încuraja și alte tinere să-i urmeze exemplul

Fotomodelul spune că a fost dezamăgită să primească remarci dure din partea internauților odată ce și-a încărcat fotografia de nuntă. "Am decis că nu voi mai citi comentariile pline de ură. Părerea oamenilor nu va schimba ceea ce cred eu și nici nu va adăuga nimic", a declarat Cris, potrivit Mirror. 

În timp ce a încărcat fotografiile de la nuntă, ea a pus următoarea legendă: "Sărbătoresc iubirea mea de sine și vreau să inspir și alte femei să își sporească stima de sine... Primesc mii de mesaje de la bărbați și femei din toată lumea care vor să se căsătorească cu mine... este păcat pentru că nu voi divorța de mine în curând".

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te