Expert în extratereștri: „OZN-urile sunt reale. Și mai adevărat, EI nu vin cu pace”

DE Elena Andrei | 05.02.2023 - 18:29
Extratereștrii nu vin cu pace/Foto: dailymail/RAWPIXEL

Malcolm Robinson cercetează de zeci de ani aparițiile de OZN-uri și răpirile extraterestre și este unul dintre experții în domeniu din Marea Britanie. A scris peste zece cărți pe această temă, după ce a analizat o mulțime de incidente legate de extratereștri în ultimele decenii.

SHARE

În opinia sa, majoritatea aparițiilor extraterestre au explicații relativ simple, Robinson, dar susține că există încă o mulțime de apariții pe care nu și le poate explica.

Vorbind cu The Daily Star, el a declarat: "Nu este vorba de un mister, ci de o realitate: „În timp ce o mare parte din OZN-uri [Obiecte Zburătoare Neidentificate] pot fi explicate ca având explicații naturale, rămân doar câteva, iar acelui mic procent de unu la sută este cel căruia eu și colegii mei din întreaga lume încercăm să le dăm de capăt. Nu există niciun dubiu că enigma OZN-urilor este reală, foarte reală, ea a fost cu noi de-a lungul timpului. Vedem acest lucru în picturile renascentiste și în vechile picturi rupestre, aceste forme și entități ciudate."

Citește și

VIDEO Balonul spion al Chinei, doborât de un F22 Raptor, a survolat silozuri nucleare în SUA

FOTO Canada a trimis Ucrainei primul tanc Leopard 2 din cele patru promise

Când a fost întrebat ce și-ar putea dori de la noi, oamenii, Robinson a răspuns: "Nu vin cu pace. Cu siguranță au o agendă, noi nu putem decât să speculăm. Nu aș spune că sunt pașnici, datorită miilor de răpiri de OZN-uri din întreaga lume." 

Renumitul cercetător a fost atras în lumea OZN-urilor la vârsta de 20 de ani, când a încercat să demonstreze că toate aparițiile au fost inventate - și a eșuat.

"Am început prin a nega aceste subiecte, deoarece am simțit sincer că nu există nicio valabilitate a OZN-urilor", a explicat el. "Cât de mult m-am înșelat!"

De atunci, a început să țină prezentări în Marea Britanie, Europa și SUA, unde a discutat despre teoriile sale cu oameni precum Amanda Holden și Stephen Spielberg.

Ulterior, în 1979, a fondat prima asociație pentru OZN-uri și activități paranormale din Scoția, Strange Phenomena Investigations.

Când a fost întrebat cum arată extratereștrii în opinia sa, Robinson a spus că în cele mai frecvente apariții raportate, nu arată diferit de creaturile pe care le vedem de obicei în filme și la televizor.

„Sunt creaturi mici, asemănătoare unor copii, cu o înălțime de aproximativ 1,5 - 1,5 metri, cu pielea translucidă de culoare gri-albăstruie, cu niște capete mari în formă de pară, cu ochi negri ca cerneala. Nu există niciun semn de organe genitale. Aceste mici creaturi cenușii sunt entitățile cel mai des raportate ca fiind văzute în imediata apropiere a OZN-urilor."

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te