Clientele Hotelului „Ritz” din Londra, filmate în ipostaze intime de către agentul de securitate

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 24.03.2023 - 13:12
Hotelul Ritz din Londra- Foto: Alamy

Un agent de securitate al Hotelului „Ritz” din Londra a fost concediat pentru că folosea camerele video ale hotelului pentru a înregistra cupluri „în ipostaze intime în lift” și prim-planuri cu decolteul femeilor.

SHARE

Un agent de securitate al Hotelului „Ritz” din Londra a fost concediat pentru că folosea camerele video ale hotelului pentru a înregistra cupluri „în ipostaze intime în lift” și prim-planuri cu decolteul femeilor, scrie „The Sun”.

Oaspeți cazați la renumitul Hotel „Ritz” plătesc chiar și 1.385 de lire sterline pe noapte, bani care ar trebui să le asigure protecție în fața unor astfel de indiscreții.

Clientele Hotelului „Ritz” din Londra, filmate în ipostaze intime de către agentul de securitate 

Cu toate acestea, clienți ai hotelului au fost filmați fără voia lor. Într-0 serie de imagini apare și o celebritate de top, despre care se crede că a fost înregistrată de sistemele de securitate ale hotelului fără permisiune.

O altă filmare arată un domn cu părul cărunt, îmbrăcat într-un costum, alături de o însoțitoare de sex feminin în timp ce urca la ultimul etaj al hotelului.

O fotografie mărită ar fi arătat decolteul unei femei, o alta ar fi surprins un moment intim între un cuplu în holul hotelului.

O invitată poate fi văzută punând mâna pe fundul iubitei sale. Înregistrarea a fost mărită și tăiată.

Agentul de securitate găsit vinovat a fost concediat după ancheta efectuată de conducerea hotelului, care a sesizat și poliția.

„Este șocant că s-a întâmplat acest lucru. A filma corpul femeilor în timp ce acestea plătesc mii de lire pe noapte pentru a se simți în siguranță este cu adevărat scandalos”, a declarat o sursă „The Sun”.

Ancheta a stabilit că materialul filmat nu a fost împărtășit altora și se limitează la acțiunile unei persoane. 

Citește și: Pensiile speciale în plată nu pot fi desfiinţate. Ele vor fi date mulţi ani de acum încolo

Hotelul este supravegheat de un sistem CCTV legitim despre care gardianul ar fi abuzat. Politica sa de confidențialitate precizează că operează un sistem CCTV digital cu mai multe camere, mai multe ecrane, care este monitorizat, în zonele publice „pentru a asigura siguranța oaspeților noștri și a membrilor personalului sau în scopuri de investigație”. 

Se adaugă: „Aparatele de fotografiat sunt plasate doar acolo unde nu interferează cu intimitatea nimănui și sunt necesare pentru a-și îndeplini scopul. Toate filmările CCTV vor fi păstrate pentru o perioadă de timp din motive de securitate, după care se vor șterge automat.”

Citește și: Investești o singură dată 15.000 € și plătești factura redusă cu 70%. „Folosești un mix de sisteme”

Hotelul „Ritz” a fost deschis în 1906 și are 136 de camere, dintre care 111 sunt dormitoare și 25 sunt apartamente. Este un favorit al Regelui Charles al III-lea.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te