Autorităţile din Veneția îl vânează pe insul care a sărit de pe o clădire cu 3 etaje, într-un canal

DE Florin Budescu | Actualizat: 25.03.2023 - 19:09
Autorităţile din Veneția îl vânează pe insul care a sărit de pe o clădire cu 3 etaje, într-un canal - Foto: captură video Reddit/lostproton

Autoritățile italiene caută un bărbat ce a sărit de pe o clădire cu 3 etaje, într-un canal din Veneția. Numindu-l idiot, primarul Luigi Brugnaro a spus că îi va oferi bărbatului un „certificat de prostie și multe lovituri”, pentru actul său, devenit viral.

SHARE

Primarul a adăugat și un videoclip cu săritura, pe contul său, spunând că bărbatul și complicele lui care a realizat videoclipul vor fi arestați.

Veneția îl vânează pe insul care a sărit într-un canal, de pe o clădire

În videoclip, persoana, purtând doar chiloţi boxeri, poate fi văzută sărind de pe acoperișul unei clădiri, într-un canal din oraş, aterizând pe burtă.

To dive into a "canale" in Venice Italy
by u/lostproton in WTF

„Încercăm să-l identificăm, să-l raportăm, pe el și pe prietenul lui care a făcut videoclipul stupid [, postându-l pe] pentru rețelele de socializare”, a spus Brugnaro, conform CNN.

Nu este prima ispravă care se întâmplă, de regulă cu turiştii, în Veneţia.

Citeşte şi: Turistă dată afară din Veneția pentru că a făcut plajă topless pe un memorial de război

Primarul a mai spus că a trimis poliția la clădire, pentru a stabili cum a putut bărbatul să intre în clădirea rezidențială privată și cum a reușit să ajungă pe acoperiș.

„Și-a riscat viața în acel salt, dar este și delincvent. Ei nu înțeleg pericolul pe care îl creează în acest oraș. Și dacă o barcă ar fi trecut pe jos?

Citeşte şi: Italia va limita numărul de turiști în Veneția, pentru a descuraja călătoriile de o zi

Brugnaro a îndemnat pe oricine care a văzut videoclipul să ajute la identificarea persoanei – la care s-a referit ca fiind un turist – dar să nu dea like videoclipului, pe rețelele de socializare.

„Ei fac aceste prostii pe rețelele de socializare, pentru oameni”, a spus primarul, adăugând: „vom folosi legea pentru a-l urmări”.

Saltul este doar cea mai recentă poznă făcută de diferiţi oameni care se comportă rău în Italia, în special cei care vizitează ţara.

Au înotat pe canale

Anul trecut, peste 40 de turiști au fost arestați pentru că înot (uneori nud) pe canalele de la Veneția și un bărbat a fost arestat pentru că a navigat pe Grand Canal.

O turistă americană a fost amendată pentru că a cauzat pagube în valoare de 25.000 de dolari, după ce și-a aruncat trotineta electrică pe Treptele Spaniole din Roma.

Un turist saudit a fost amendat după ce a condus pe Treptele Spaniole o Maserati închiriată.

Un alt turist a condus o mașină pe podul pietonal Ponte Vecchio, din Florența, iar altul a făcut o plimbare cu un moped, prin ruinele din Pompeii.

Alți turiști au spart statui în Muzeul Vaticanului.

Turiștii au fost de asemenea amendați pentru că şi-au sculptat inițiale în repere, au furat bucăți din Colosseumul din Roma și au făcut tot felul de "opere de artă", de la mozaicuri, la degete, din monumentele și muzeele de clasă mondială ale țării, care are probabil cel mai grozav patrimoniu istoric din lume.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te