Restaurantele trebuie să se conformeze noilor schimbări legislative și să stopeze risipa alimentară. Totodată, legea prevede ca meniurile să conțină informații despre mâncarea rămasă în farfurii.
Grijă mare la mâncarea de sărbători. De ce nu e bine să exagerăm? Trebuie să renunțăm la ronțăieli. Specialiștii în nutriție trag un semnal de alarmă.
7 din 10 angajaţi primesc beneficii extrasalariale, dar nu discută cu managerul direct. Cele mai apreciate dintre acestea sunt tichetele de masă, asigurarea medicală, bonusurile de performanţă şi tichetele de vacanţă, potrivit unui sondaj eJobs & Up România.
Balonarea poate provoca disconfort, dar există multe modalități de a-l reduce. Exercițiile, suplimentele, masajul, schimbările în dietă și alte strategii pot ajuta la reducerea rapidă a balonării.
Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene anunţă că au fost emise un milion de carduri pe care se încarcă ajutorul de 250 de lei pentru alimente şi mese calde şi precizează că poartă negocieri cu reprezentanţii Comisiei Europene pentru a oferi acest sprijin până în 2027.