Cu ce se acopereau mesele în Țările Române? Ceea ce, astăzi, ni se poate părea banal sau chiar demodat, altădată era o mică „revoluție” a felului în care locuitorii provinciilor românești își mâncau bucatele zilnice.
Pensionarii cu venituri reduse vor primi mai puține alimente. Lista produselor a fost micșorată, iar gramajul lor este redus față de anii precedenți pentru că nu poate depăși suma de 125 de lei.
Restaurantele trebuie să se conformeze noilor schimbări legislative și să stopeze risipa alimentară. Totodată, legea prevede ca meniurile să conțină informații despre mâncarea rămasă în farfurii.
Grijă mare la mâncarea de sărbători. De ce nu e bine să exagerăm? Trebuie să renunțăm la ronțăieli. Specialiștii în nutriție trag un semnal de alarmă.
7 din 10 angajaţi primesc beneficii extrasalariale, dar nu discută cu managerul direct. Cele mai apreciate dintre acestea sunt tichetele de masă, asigurarea medicală, bonusurile de performanţă şi tichetele de vacanţă, potrivit unui sondaj eJobs & Up România.