Doi ofițeri și un agent au băut și au rupt niște mese la Eagle Festival. Agentul și fumase ceva

DE Mihai Duță | Actualizat: 30.05.2022 - 20:52
Eagle Festival a fost primul eveniment organizat în noua sală polivalentă din Oradea Foto: Facebook

Trei polițiști s-au crezut vulturi la Eagle Festival, acolo unde s-au dat în spectacol, iar acum sunt anchetați. Unul dintre ei s-a ales și cu dosar penal pentru că ar fi fumat niște "iarbă".

SHARE

Ofiţerii, Casian Popa şi Dacian Groze pe numele lor, ambii la Poliţia Municipiului Oradea, au băut peste măsură şi ar fi spart câteva scaune şi mese, fiind scoşi cu forţa de jandarmi, care i-au şi amendat pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Citește și: VIDEO Pericol în trafic: Irinel Columbeanu, filmat când conducea o mașină cu ușa deschisă în oraș

Agentul Marius Silaghi, în schimb, şi-a vărsat nervii pe o maşină parcată, dând cu picioarele în ea.

Citește și: VIDEO Anaser Duduianu, urmărit internațional, atac la clanul Vasiloi pe TikTok, din SUA

Ghinionul său a fost că a fost prins de colegi, nu de jandarmi şi, ca atare, n-a scăpat cu o simplă amendă.

Citește și: VIDEO Cum au intervenit frații Pian în scandalul dintre Florin Salam și Mihăță Piticu: Eram beat

Dimpotrivă, omul a fost dus, regulamentar, la analize, rezultatul arătând că era nu doar băut, ci şi "afumat" cu oareşce "iarbă", conform Bihoreanul. 

Ca atare, în timp ce ofiţerii au scăpat doar cu câte o amendă şi o anchetă disciplinară, Silaghi s-a ales şi cu dosar penal, ba chiar şi cu interdicţia de a purta armamentul din dotare până la finalizarea cercetărilor.  

Poliţiştii Antidrog ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea au supravegheat atent Eagle Festival, primul eveniment de acest gen organizat în Oradea Arena, noua sală cu peste 5.000 de locuri a orașului, reuşind să surprindă în timpul concertelor mai mulţi dealeri de droguri care s-au ales cu dosare penale.  

Traficanți de droguri, prinți la Eagle Festival

Poliţiştii Antidrog, coordonaţi de un procuror al DIICOT Oradea, au fost prezenţi la eveniment cu mai mulţi investigatori sub acoperire, atât în incinta noii săli polivalente, cât şi în zonele din jur, având şi aşa-zise „echipe de extragere”, care i-au ridicat pe dealeri discret, fără să-i deranjeze pe participanţi.

În total, spun sursele citate, poliţiştii au reuşit să prindă 6 persoane care ofereau tinerilor cannabis, unii dintre ei pe terase, alţii în parcare.

Toţi au fost conduşi, apoi, la sediul DIICOT, pentru audieri, şi s-au ales cu dosare penale pentru trafic de droguri de risc.

Eagle Festival, care s-a desfăşurat sâmbătă, 7 mai, a fost primul festival organizat în cea mai nouă sală polivalentă din oraş, Oradea Arena, care a adunat peste 3.000 persoane, în mare parte adolescenţi şi tineri. Lumea a petrecut alături de Sunnery James & Ryan Marciano, Ummet Ozcan şi Brooks, ultimul mixând multe piese comerciale de la Dua Lipa, Rihanna sau Abba.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te