Chef Adi Hădean spune că a fost „prizonier” în WC aproape o lună din cauza lubeniței, a pepenelui verde. Un amic cu laborator de testare i-a confirmat că a găsit substanțe nocive în fructe peste limitele admise.
„Vedeta” tradițională a mesei de Paște este mielul. Pentru a vă surprinde musafirii, anul acesta, puteți să vă lăsați inspirați de rețeta de drob de miel a lui Chef Adi Hădean și de rețeta de friptură de miel a lui Chef Joseph Hadad.
Sigur, găsim cozonac în comerț, gata preparat, dar nimic nu se compară cu acest deliciu culinar preparat în casă. Iar Chef Adi Hădean și Chef Sorin Bontea au rețete deosebite de cozonac pentru sărbători.
Adi Hădean, cunoscut „chef” sau bucătar român, a criticat dur, într-o postare pe Facebook, situația de pe Litoral, apreciind însă că „produsele și serviciile oferite pe litoral sunt exact cele acceptate de oaspeți”.