Un ceas, cadoul perfect pentru orice bărbat, indiferent că este de buget, premium sau de lux

DE Newsweek România | Actualizat: 20.03.2024 - 12:17
Foto: Fashiondays

Un ceas de mână este cadoul perfect pentru orice bărbat, indiferent că este de buget, premium sau de lux. Gama de articole este atât de bogată la Fashiondays, încât este imposibil să nu găsești ceva care să se potrivească.

SHARE

Ceasurile de mână sunt un stil de viață. Ele reflectă personalitatea și transmit indicii despre cine îl poartă. Iar oferta de la Fashiondays.ro este nu doar pentru toate gusturile, ci și pentru toate buzunarele. 

Mecanic, automatic, pe quarț, solar, chronograf, hybrid, combină aspectul clasic al unui ceas analogic cu cel al unui ceas digital modern, pentru aviatori, pentru marinari, militare. Există o sumedenie de tipuri de ceasuri de mână din care poți alege exact ceea ce ți se potrivește, dacă vrei să-ți îmbogățești garderoba cu un accesoriu de măsurat timpul, sau cadoul ideal pentru un bărbat. 

Pe Fashiondays găsești ceasuri 100% originale, ai retur gratuit 30 de zile și poți opta să-ți fie livrat cadoul când vrei tu. 

Un ceas de mână casual interesant, cu un preț accesibil, este Invicta Pro Diver. Este din oțel inoxidabil, atât el cât și brățara, are geam din cristal mineral și a dispune de un mecanism pe quarț cu afișaj analog. Rezistă în apă până la o presiune de 5 atmosfere. 

Dacă vă aflați în căutarea unui ceas cu functii multiple și brățară cu model plasă, puteți opta pentru un Tommy Hilfiger cu o carcasă de 44 mm din inox, display analog cu fundal bleumarin și funcții precum oră, minut, secundă, afișare 24 h și mai multe fuse orare. 

Casio G-Shock poate fi alegerea corectă pentru cei care vor un ceas sport analog și digital. Are un display hybrid - oră, minut, secundă, afișare dată, lună, ziua săptămânii, alarma, lumină de fundal - rezistă în apă până la o presiune de 20 de atmosfere și este rezistent la șocuri. 

Dacă vă uitați după un ceas automatic, mai cu pretenții, o idee poate fi Citizen Promaster Marine. Ceasul are o carcasă de 41 mm din inox, brățară din silicon, display analog - oră, minut, secundă, afișare dată, ziua săptămânii, și este rezistent la apă până la o presiune de 20 de atmosfere. 

De asemenea, în oferta Fashiondays se află, de exemplu, și un ceas Orient M-Force, pentru cei mai pretențioși. Dispune de un mecanism automatic, are carcasă de 47 mm din inox de culoare gri antracit, iar cadranul este roșu bordeaux. 

Dacă prima mașinărie mecanică de măsurat timpul a fost inventată în 1275, în Anglia, ca repetor de minute, fără cadran, la Catedrala din Salisbury, primul ceas de mână poate fi atribuit lui Abraham-Louis Breguet, proiectat pentru regina de Napoli în 1810 ca "repetitor de formă alungită pentru brățară".

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te