Soluția Arggo BPM Procurement, creată pentru gestionarea procesului de achiziții (ADVERTORIAL)

DE Newsweek România | Actualizat: 13.11.2020 - 11:44

Creată de echipa Arggo Consulting, soluția Arggo BPM Procurement oferă automatizarea și o mai mare transparență și trasabilitate a procesului de achizitii din cadrul unei companii.

SHARE

Arggo Consulting este o companie românească de dezvoltare software și consultanță de business specializată atât în implementarea soluțiilor Microsoft, cât și în crearea de soluții proprii cum este platforma Arggo BPM.

Platforma Arggo BPM (Business Process Management) este o soluție low-code integrată, de modelare, optimizare și gestionare cu ajutorul căreia echipa Arggo Consulting, cât și clienții săi pot transforma orice flux de business într-o aplicație intuitivă, flexibilă și scalabilă.

Una dintre soluțiile dezvoltate de Arggo Consulting pe baza platformei Arggo BPM este aplicația de Arggo BPM Procurement în cadrul căreia, în funcție de pachetul ales, se gestionează fluxuri precum: cererea de achiziție (PR), comanda de achiziție (PO), licitație electronică (e-auction, RFx), contracte, recepția produselor, three-way matching a facturilor de la furnizor (procedura de verificare automată a cantităților și prețurilor din cele trei procese: comandă, recepție, factură).

Soluția este integrată cu Dynamics 365 Business Central, Dynamics 365 for Finance and Operations, Microsoft Dynamics NAV sau poate fi integrată cu alt ERP existent în cadrul companiei.

Soluția oferă utilizatorilor o experiență user-friendly și este accesibilă atât de pe PC, cât și de pe dispozitivele mobile. Implementarea unei astfel de soluții aduce numeroase avantaje de la obținerea unei mai bune vizibilități a tranzacțiilor până la o mai eficientă organizare a fluxurilor de documente. Pe lângă aceste beneficii, mai putem menționa:

•  Minimizarea costurilor. Prin automatizarea fluxurilor, aplicația reduce erorile și în cazul în care este integrată cu Dynamics 365 Business Central oferă posibilitate utilizatorului să primească din sistem sugestii de achiziții la Purchase Request în funcție de cel mai bun preț al furnizorului sau gestionarea discount-urilor acordate de către furnizori în funcție de volume, promoții etc, la nivel de articol și furnizor pentru a obține cele mai bune prețuri de achiziție.

Transparența. Urmărirea tranzacțiilor va oferi o perspectivă completă asupra necesităților de achiziție (Purchase Request/Requisition Journal), articolelor achiziționate, recepțiilor realizate sau comenzilor de achiziție plasate către furnizori.

Productivitate crescută. Fiind un flux automat și integrat, departamentul de achiziții se va putea concentra pe planificare strategică și poate îmbunătăți relațiile cu furnizorii, mai degrabă decât să petreacă timp pentru gestionarea comenzilor și gestionarea tranzacțiilor cu valori mici. Prin funcționalitatea de OCR aplicată facturilor se va diminua timpul petrecut între recepția unei facturi și soluționarea ei (aprobare spre plată sau respingere) dând în același timp o imagine completă în timp real.

Control. De la procesele de aprobare pe formulare (PR/PO) la fluxurile de lucru (Purchase to Order), totul va fi realizat într-un mod standardizat, astfel încât să se asigure că nivelul corect de autorizare este aplicat fiecărei tranzacții.

Pentru soluția Procurement, compania Arggo Consulting pune la dispoziția clienților trei pachete: Basic, Standard și Enterprise.

Pachetul Enterprise are un număr nelimitat de utilizatori, iar celelalte două pachete au un număr limitat. Indiferent de pachetul ales, clienții beneficiază de suport oferit de echipa Arggo Consulting pentru implementare, Cloud Hosting, precum și în ceea ce privește mentenanța infrastructurii și cea a soluției.  

Portofoliul de clienți al Arggo Consulting numără peste 150 de companii precum: Aquila, Blue Air, Automobile Bavaria, KFC, Băneasa Shopping City, Baumit, Doctor Leahu, Dedeman, Libra Bank, Klass Wagen, Redoxim, Titan Machinery, Viarom, Wilo etc.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.