Minivacanța de 1 Iunie - Rusalii, la Mamaia: 350 lei pe zi camera la 3*, 30 lei șezlongul

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 29.05.2023 - 17:13
Minivacanţa de 1 Iunie - Rusalii începe de Ziua Copilului şi se încheie pe 5 iunie, pentru bugetari și agajații la privat care și-au luat liber să facă punte - Foto: INQUAM Photos/George Călin - Imagine cu rol ilustrativ

Minivacanţa de 1 Iunie - Rusalii începe de Ziua Copilului şi se încheie pe 5 iunie, pentru bugetari și agajații la privat care și-au luat liber să facă punte. Iar hotelierii de pe Litoral spun că gradul de ocupare e de 65-70%.

SHARE

De 1 Iunie și Rusalii sunt aşteptaţi să sosească în staţiunile de pe Litoral zeci de mii de turiști. Minivacanţa începe pentru mulți români pe 1 iunie şi se încheie pe 5 iunie.

În Mamaia, ca și în celelalte stațiuni, preţurile variază în funcţie de stelele hotelului şi de condiţiile oferite, iar prețul unei camere la un hotel de 3* începe, de exemplu, de la 350 de lei pe zi, cu șezlonguri și băuturi pe plajă incluse.

„Pentru minivacanţă de Rusalii în hotelul nostru, tarifele încep de la 350 de lei pe noapte camera dublă, unde se pot caza doi adulţi cu un copil până în 10 ani, dar beneficiază în acelaşi timp de şezlonguri pe plaja hotelului şi de toate băuturile incluse pe parcursul întregii zile”, a declarat Sebastian Puznava, managerul Hotel Victoria Mamaia 3*.

Citește și: Hamsiile, „mâncarea săracului”, lux de 1 Mai la mare: Până la 35 lei porția. Pizza, 50 lei în Venus

„E cerere foarte mare pentru perioada asta de Rusalii. Mă aştept ca gradul de ocupare să treacă undeva de 65-70%”, a afirmat Aurelian Marin, managerul agenţie de turism.

„O parte dintre hoteluri au oferte personalizate pentru perioada de Rusalii și Litoralul pentru toți ofertă separată, alte hoteluri au incluse în Litoralul pentru toți inclusiv perioada de Rusalii”, a mai explicat Aurelian Marin, relatează dobrogea.tv.

30 lei șezlongul, 7 lei paharul cu bere, 10-20 lei plimbarea cu barca

„Cât ne va costa un şezlong? Maxim 30 de lei. O bere la beach-bar e 7 lei. Deci, preţurile nici nu s-au schimbat. Preţurile au rămas cum au fost anul trecut”, a declarat Paul Marin, un operator de plajă.

Citește și: Șeful ANPC, despre stațiunile de pe Litoral: Pline de cașcarabete, avem un comerţ de tip Pakistan

De 1 iunie copiii pot fi răsfăţaţi pe mare, cu plimbări cu şalupa ori corăbia de piraţi.

„Pentru copii şi pentru părinţi însoţiţi de copii avem de la 30 de lei la 20 de lei, de la 15 lei la 10 lei copilaşii. Toată ziua.

Dacă marea este la fel de bună ca astăzi mergem să vedem Cazinoul, partea nevăzută a Constanței, partea din larg și încă un kilometru în largul mării să se bucure și ei și cred că au șansa să vadă și delfini”, a declarat Ionuţ Cristescu, proprietarul unei ambarcațiuni.

Urmărește-ne pe Google News

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te