EGT devine Amusnet Interactive după 20 de ani de istorie (P)

DE Newsweek România | Actualizat: 21.10.2022 - 14:09
EGT devine Amusnet Interactive după 20 de ani de istorie
FOTO SHINING CROWN

Una dintre cele mai cunoscute companii care produc păcănele online, EGT, a înregistrat o nouă bornă în istoria de 20 de ani și și-a schimbat denumirea din EGT Interactive în Amusnet Interactive.

SHARE

EGT s-a făcut remarcată pe piața jocurilor de noroc ca fiind o companie care a dezvoltat câteva dintre cele mai apreciate jocuri din ultimii ani, cum ar fi Burning Hot, Shining Crown, Super Hot și nu numai, ce se află pe primele poziții în topul preferințelor utilizatorilor din țara noastră, potrivit recenziilor realizate de site-ul de specialitate Cazino Pe Net.

În comunicatul în care s-a anunțat rebranding-ul EGT - Amusnet Interactive, compania a dorit să sublinieze că după această schimbare va aduce mai multă diversitate. „Noul nume reflectă dorința noastră constantă de inovare și dezvoltare. Este o modalitate simplă de a introduce diversitate în portofoliul nostru, oferind în același timp un nivel ridicat de servicii și calitate. Strategia Amusnet Interactive este aceea de a combina jocuri clasice cu cele mai recente tendințe din industrie. Rămânem aceeași echipă de profesioniști extrem de motivați și suntem hotărâți să excelăm și să ne îmbunătățim în permanență toate produsele companiei”, a declarat conducerea companiei.

Astfel, după trecerea la noul format, Amusnet Interactive își propune să ofere servicii de cazino live folosind cele mai noi inovații, categorii noi de sloturi online, Keno și Loto. De asemenea, grafica jocurilor și modulul de joc vor fi și ele îmbunătățite, la fel ca protocoalele API și arhitectura scalabilă.

Compania are o istorie de 20 de ani

2002 este anul în care a fost înființată în Bulgaria compania Euro Games Technolgy (EGT), predecesoarea Amusnet Interactive. În ultimele două decenii a avut o ascensiune fulminantă și a devenit un nume de referință în industria jocurilor de noroc.

Din 2005, EGT și-a deschis inclusiv un sediu în România, iar în prezent are sucursale în 26 de țări, produsele sale fiind disponibile în peste 90 de țări. Astfel, EGT și-a propus să le ofere operatorilor de pe piața de jocuri de noroc produse de înaltă calitate, de care să beneficieze utilizatorii.

Compania s-a remarcat prin jocuri de top precum Burning Hot ori Shining Crown, însă are o mulțime de alte jocuri de succes în colecție - Dice & Roll, Olympus Glory, Versailles Gold, Majestic Forest și multe altele.

Ascensiunea companiei în afara Bulgariei a început cu 2004, când au început să apară primele sedii în afara țării. Din 2005, compania a început să ia parte la evenimente de top precum ICE de la Londra, iar în 2006 a aderat la Gaming Standards Association (GSA). 2006 este și anul în care compania și-a dezvoltat afacerile și în America de Sud și Centrală. Din 2015, EGT și-a deschis propria fabrică în fosta capitală a Tanzaniei, Dar es Salaam, optimizând astfel procesul de producție.

Pe lângă jocurile de tip slot, EGT s-a făcut remarcată și prin alte produse, cum ar fi aparate de joc, sisteme jackpot, rulete electronice, mese de blackjack semi-electronice, stații de redare mobile și numeroase accesorii pentru jocuri de noroc și pentru platformele de jocuri mobile.  

Jocuri de referință din portofoliul companiei

Burning Hot - Cel mai cunoscut titlu creat de EGT. Este un slot clasic, care are ca simboluri fructele precum Prune, Portocale, Cireșele, Lămâile, Pepenele și Strugurii. Dolarul, Steluța și Trifoiul cu Patru foi (Wild) sunt simboluri speciale din acest joc care beneficiază și de funcția Gamble.

Shining Crown - Au trecut opt ani de la lansarea jocului, dar Shining Crown este încă un slot extrem de popular. Are 10 linii de plată, iar câștigul maxim poate ajunge până la 5.000 de ori miza. Și el este un joc care are fructele ca simboluri, dar și celebrele Coroane și Clopoțelul.  

Zodiac Wheel - Lansat în 2014, acest joc permite dublajul, iar câștigul maxim poate ajunge până la 3.000 de ori miza. Este inspirat din domeniul astrologiei, astfel că simbolurile au o astfel de tematică: Telescop, Hartă, Cartea Magică, precum și un astrolog experimentat.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te