VIDEO Cum ne-ar putea ajuta tehnologia să ajungem la doar 4 zile de muncă pe săptămână

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 18.04.2022 - 17:47

Alexandru Tănasă, Digital Bussines Avisor la Arggo Consulting a arătat, în cadrul Summit-ului IT&C 2022 organizat de Newsweek România, cum poate tehnologia să salveze din timpul de muncă.

SHARE

Alexandru Tănasă, Digital Bussines Avisor la Arggo Consulting a și prezentat, la Summit-ul IT&C 2022, organizat de Newsweek România , câteva aplicații care eficientizează munca angajaților, astfel încât numărul orelor de muncă să fie redus considerabil.

Citește și: Centrul Cyberint din România a dovedit atacurile de spionaj cibernetic ale încă unui serviciu rusesc

Cu ajutorul tehnologiei ar putea fi salvate șase ore pe săptămână, astfel încât am putea vorbi la un moment dat de doar pareu zile lucrătoare. 

"Studiile arată că putem salva peste șase ore pe săptămână în peste 60% din locurile de muncă delegând activități tehnologiei care ne poate ajuta în acest sens, mai exact, în zona de activități repetitive care nu aduc o valoare adăugată foarte ridicată.

De aici vine și conceptul Arggo Cpnsulting, «Time as a service», prin care ne propunem să recuperăm timpul pierdut și să îl dăm înapoi oamenilor. 

Vorbim de anumite tehnologii complementare pe care noi le avem pregătite și suntem gata să le punem în aplicații pe care oamenii să le poată utliliza. Este vorba despre automatizarea proceselor într-o organizație", a spus Alexandru Tănasă. 

Citește și: Un bărbat din Oradea, ucis de un asasin plătit de propria soție și iubita acesteia cu 40.000 de lei

El a enumerat și care sunt aceste tehnologii:

"OCR, recunoașterea datelor și informațiilor din facturi, din contracte, astfel încât să le preluăm într-un format digital cât mai ușor.

Soluții de RPA, roboței software care pot da click-uri în locul nostru în diverse siteme și care să ne ajute să putem prelua datele.

IOT prin care putem capta toate informațiile de la diferiți senzori, cum ar fi umiditate, tempereatură, starea unui anumit echipament.

De asemenea, semnătura digitală, documente care pot fi semnate digital, acele contracte pe care trebuie să le transmitem către terți.

Roboți industriali , coordonarea și monitorizarea acestor utilaje, a mașinilor din fabrici, din producție, chiar din curierat". 

Citește și: VIDEO Ce atacuri cibernetice a observat în Ucraina Centrul Cyberint din România

Platforma TIMEQODE

"În ceea ce ne privește, toate aceste tehnologii, toate aceste brațe ajutătoare sunt împletite într-o platformă la care echipa Arggo a muncit mai bine de 10 ani, timp în care a construit o platformă de tip Business Process Management, denumită TIMEQODE.

Unicitatea platformei constă în faptul că putem folosi logica de business, diagramele de proces, plug-in-urile prin care putem integra diverse aplicații conexe, iar în felul acest putem construi aplicații mobile foarte prietenoase care se scalează în funcție de dispozitivul de pe care ele sunt accesate, indiferent dacă e vorba de telefon mobil, tabletă, laptop", a explicat Alexandru Tănasă, Digital Bussines Avisor la Arggo Consulting la Summit-ul IT&C 2022, organizat de Newsweek România

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te