Cele Mai Bune Metode de Plată pentru Pariuri Online (P)

DE Newsweek România | Actualizat: 31.05.2021 - 16:43
Cele Mai Bune Metode de Plată pentru Pariuri Online (P)

Unul dintre cei mai importanți factori de luat în considerare când alegi casa de pariuri este metoda de plată prin care vei face depuneri și retrageri.

SHARE

Această decizie va influența ce taxe vei plăti, cât de repede intră banii în contul tău, și cât de sigure sunt tranzacțiile pe care le faci.  

Fiecare metodă de plată are avantaje și dezavantaje, iar în cele ce urmează, vom încerca să îți facem alegerea mai ușoară.  

Plățile online în creștere în România

Chiar dacă plățile prin card au avut un trend ascendent în ultimul deceniu în România, la nivel european suntem în urmă față de majoritatea țărilor.

Plățile în numerar ocupă în continuare o pondere foarte mare din totalul tranzacțiilor, dar datorită contextului actual (pandemia COVID-19), și încurajați de îmbunătățirea securității plăților electronice, românii se bazează tot mai mult pe carduri bancare și tranzacții online.  

De la 1 ianuarie 2021 au fost implementate noi protocoale de securizare a plăților electronice care îmbunătățesc protecția și confidențialitatea datelor consumatorilor, practic o aliniere cu restul normelor europene.  

Facem această observație pentru a sublinia cât de sigure au devenit metodele de plată pentru tranzacții online. Pentru o casă de pariuri, siguranța depunerilor și retragerilor este esențială nu doar pentru a-și menține jucătorii mulțumiți, dar și pentru a putea opera pe una dintre cele mai bine reglementate piețe de jocuri de noroc din lume.  

Cum alegi o metodă de plată care ți se potrivește

Chiar dacă ne-am propus să clasăm metodele de plată oferite de case de pariuri sportive din România, ordinea ar putea fi diferită pentru fiecare jucător pentru că ține în parte și de preferință și de experiența ta de pariere.  

Vom prezenta avantaje și dezavantaje pentru fiecare opțiune, dar în general, când alegi metoda de plată pentru pariuri ar trebui să ții cont de următoarele aspecte:

-  Taxe și comisioane. Diferențele pot fi destul de mari pe termen lung, chiar dacă inițial sumele par mici.

-  Durata tranzacțiilor. Cu unele metode de plată depui bani în contul de pariuri instantaneu, cu altele poate dura zile.

-  Limitele pentru depunere și retragere. Contează cât de mici sau mari sunt sumele pe care le poți depune sau retrage.

-  Eligibilitatea pentru bonusul de bun venit. Unele metode de plată nu sunt acceptate pentru activarea bonusului de bun venit.

-  Simplitatea procesului. De la deschiderea unui cont, până la verificarea acestuia și utilizarea de zi cu zi, procesul tranzacțional poate fi foarte diferit.

-  Siguranță. Toate metodele de plată recomandate în acest articol sunt foarte sigure, dar întotdeauna ar trebui să ții cont de acest lucru.

-  Disponibilitate. Am ales doar metodele de plată pe care le întâlnești pe majoritatea site-urilor de pariuri, cu toate acestea, îți recomandăm să verifici opțiunile disponibile înainte de deschiderea contului.   Cele mai bune metode de plată la casele de pariuri online  

1. Card bancar

Metodă de plată foarte comună, acceptată de toți operatorii de pariuri. Cardul bancar este sigur, ușor de folosit - la fel ca oricare altă tranzacție online, este acceptat pentru bonusurile de bun venit, iar taxele percepute sunt standard (le vei întâlni și pentru celelalte opțiuni de plată).  

Poate singurul capitol la care alte opțiuni sunt mai avantajoase e durata retragerilor. În funcție de banca la care ai cont, și banca la care are operatorul de pariuri cont, timpul de procesare poate fi între 1-5 zile.

2. Skrill

Probabil portofelul electronic preferat al punterilor, Skrill este un procesator de plăți foarte sigur cu tradiție pe piață, s-a numit Moneybookers până în 2011.

Skrill este foarte ușor de folosit, tranzacțiile sunt foarte rapide - depunerile au loc instant, retragerile până în maxim 24 ore. Portofelele electronice îți păstrează datele bancare private, deci nu trebuie să le dezvălui la tranzacții.  

Această opțiune nu este acceptată în general ca metodă de plată pentru bonusurile de bun venit. Un alt dezavantaj ar fi taxele suplimentare, mai mari decât la un card bancar, de exemplu. De asemenea, contul tău Skrill este practic un cont intermediar (deci în plus) în care transferi bani din altă parte.  

3. Neteller

Foarte similar cu Skrill, Neteller este, de asemenea, un portofel electronic cu vechime (peste 20 de ani), foarte securizat, cu tranzacții rapide, foarte apreciat în spațiul virtual al jocurilor de noroc. Te vei lovi de aceleași dezavantaje ca la Skrill, plus taxe puțin mai ridicate, dar transparente. Un alt dezavantaj pentru Neteller este faptul că site-ul nu oferă încă o versiune în limba română.  

4. Paysafecard

Cartela prepay Paysafecard se găsește în peste 500.000 de puncte de vânzare - supermarketuri, chioșcuri PayPoint, sediile Poștei Române, sau benzinării.

Exact după cum sugerează și descrierea, Paysafecard funcționează ca un card preplătit. Pentru pariuri, acest lucru înseamnă că nu îți expui datele bancare, tranzacțiile sunt foarte rapide și ultra securizate, iar procesul de depunere este foarte ușor odată ce ai cardul cu fonduri pe el.

Dezavantajul principal al acestei opțiuni este retragerea, pentru care va fi mult mai convenabil să folosești transferul bancar.  

5. Transferul bancar

Probabil cea mai sigură metodă de plată pentru că are cei mai puțini intermediari. Limitele pentru depunere sunt cele mai generoase dintre toate metodele de plată, de multe ori nu există limite deloc.

Cam oricine are un serviciu de internet banking în ziua de azi, așa că deplasare nu mai poate fi considerată o necesitate pentru transferuri bancare.

Dezavantajul major al acestei opțiuni este durata tranzacțiilor. Timpii de procesare variază între 1-5 zile pentru depuneri, și 1-12 zile pentru retrageri, în funcție de bancă și operatorul de pariuri.  

Oricare ar fi alegerea ta, sperăm ca aceste informații să te ajute să filtrezi opțiunile.

Cardul este probabil varianta cea mai bună per total, iar dacă dorești să-ți păstrezi datele bancare private dar să beneficiezi în continuare de tranzacții rapide, atunci îți recomandăm Skrill.    

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te