Cauți platouri din plastic cu capac pentru business-ul tău? (P)

DE Newsweek România | Actualizat: 12.03.2024 - 10:48
Platouri din plastic cu capac pentru business-ul tău Foto: Snick ambalaje

Recent, restaurantele asiatice au crescut drastic în popularitate. Românii au învățat să aprecieze bucătăria japoneză cu preparatele ei îndrăgite în toată lumea, iar așa au ajuns din ce în ce mai multe restaurante japoneze să-și găsească clientela și în România.

SHARE

Recent, restaurantele asiatice au crescut drastic în popularitate. Românii au învățat să aprecieze bucătăria japoneză cu preparatele ei îndrăgite în toată lumea, iar așa au ajuns din ce în ce mai multe restaurante japoneze să-și găsească clientela și în România, ajungând ca această lume culinară să se extindă până în supermarketurile mari.

Un anumit fel de mâncare a devenit atât de popular încât multe restaurante au decis să se axeze în principal pe prepararea acestuia - este vorba de sushi, o mâncare de origine japoneză ce s-a răspândit rapid cu ajutorul globalizării.

Sushi este o specialitate ce este în teorie ușor de preparat, orezul fiind ingredientul principal. Odată cu răspândirea aplicațiilor de delivery, restaurantele au fost nevoite să găsească soluții pentru orice fel de mâncare - pentru sushi, aceste platouri din plastic cu capac sunt răspunsul la problema împachetării pentru a fi livrate clientului și de a ajunge întregi acasă.

Itadakimasu! Hai să mâncăm!

Acest îndemn este un fel de “poftă bună” pe care japonezii o spun înainte de masă. Traducerea la liber ar însemna “să fie primit cu umilință”. Pentru iubitorii sushi-ului, este bine de știut că manierele japoneze diferă față de cele vestice.

În cultura noastră, nu este considerat frumos să mănânci cu mâna, dar pentru japonezi nu este nimic ieșit din comun să iei o bucată de sushi cu mâna - fii sigur doar că îl mănânci dintr-o înghițitură. 

Așadar, descoperă lumea din afara sarmalelor și mititeilor și explorează un sushi cu peștele tău preferat. S-ar putea să-ți placă și să te îndrăgostești la rândul tău de bucătăria japoneză!

Platouri din plastic, adecvate și pentru prăjituri

Ți-ai deschis o cofetărie și ai dori să oferi produse gata împachetate pentru a putea fi luate oriunde? Alege platourile din plastic de pe site-ul oficial Snick Ambalaje și asigură-te că nimic din ele nu se va topi sau scurge, fiind securizate bine de capacul de plastic.

Aceste ambalaje sunt perfecte și pentru recepții de nuntă! Cu toții ne-am îndrăgostit la rândul nostru de câteva prăjituri atunci când am fost invitați, iar odată cu terminarea petrecerii am primit, la pachet, bucățile ce au rămas. Acestea au fost cel mai probabil ambalate în astfel de platouri din plastic. Dacă e rândul tău să te căsătorești și ai nevoie de ele, apelează la Snick Ambalaje! Indiferent de numărul de ambalaje de care ai nevoie, vei găsi oferta potrivită.

Dacă însă ai nevoie de altceva, produsele de la Snick Ambalaje acoperă orice nevoie. Ofertele lor includ sacoșe, caserole, cutii pentru pizza, pahare, farfurii, iar lista continuă. 

Materialele din care acestea sunt concepute sunt prietenoase cu mediul - ofertele lor nu includ plasticul și se axează pe materiale reciclabile precum cartonul, hârtia, și altele. Pentru cei ce au nevoie de convingere, pot comanda o sacoșă cu mostre. Snick Ambalaje oferă livrare rapidă în toată țara, ca fiecare restaurant să poată beneficia de împachetarea aspectuoasă a preparatelor lor, dar și siguranța acestora. Comandă acum și fii gata de livrări la domiciliu!

Contact: 

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzau

[email protected]

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te