VIDEO În realitate, la volan, nu e ca pe YouTube. Vlogger-ul Selly a avariat 4 mașini în 24 de ore

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 15.06.2022 - 20:08
În realitate, la volan, nu e ca pe YouTube. Vlogger-ul Selly a avariat 4 mașini în 24 de ore. / Foto: captură video

Binecunoscutul vlogger Selly a povestit într-un material video postat pe YouTube cum s-a desfășurat cea mai ghinionistă zi din viața sa de șofer. A avariat nu mai puțin de patru mașini în 24 de ore.

SHARE

”Cât ghinion să poți să ai într-o singură zi. A rămas o zi de povestit nepoților, cum să se avarieze patru mașini în 24 de ore. Cele mai ghinioniste 24 de ore din viața mea. Se zice că mai multe ghinioane mai mici sparg un ghinion mai mare. Sunt tare curios ce ghinion atât de mare am evitat cu aceste mici ghinioane”, a afirmat vloggerul.

Selly și foștii săi colegi de la ”5Gang” s-au reunit recent pentru ajunge la Bacău, acolo unde îi aștepta un public mare și tânăr.

Citește și: DOCUMENT Uzina Dacia Mioveni, eficientizată prin „plecări voluntare”: prime până la 28.300 de euro

Deși planurile au fost bine făcute de acasă, odată porniți la drum, Selly a dat de necaz. Iar gGhinioanele se pare că s-au ținut lanț de vedetă. Prima problemă a apărut la o roată a bolidului său de lux, relatează wowbiz.ro.

Cu puțin timp înainte de a ajunge la destinație, artistul a făcut pană, din neatenție, iar asta l-a costat scump.

Așa a ajuns să tragă mașina pe dreapta și să rămână la mâna colegilor de trupă.  

Optimist din fire și devotat publicului, Selly și trupa au ajuns la eveniment, iar planurile pentru a doua zi, când avea să-și repare mașina, erau bine puse la punct, astfel încât să se întoarcă în București cu bine.

Doar că a doua zi, atunci când a împrumutat mașina colegului pentru a ajunge la service, acolo unde-și lăsase bolidul, Selly a dat iar de necaz.

Și bolidul de lux a lui Gami a avut probleme, astfel că a fost tras pe dreapta, fiind înconjurați, în scurt timp, de fani, dar și de oamenii legii.

Citește și: VIDEO „Liniuță” electrică: Tesla S Plaid vs Porsche Taycan Turbo S vs Lucid Air. Rezultat surpriză!

„Mă așteptam să fie un pachet de nervi Gami, ceea ce nu s-a întâmplat. El știa de problema aia pentru că i s-a mai întâmplat și lui. S-a trezit din somn, și-a făcut un duș și a venit după noi”, a spus Selly   pe YouTube.

Ulterior, după ore bune de căutat soluții, toate fiind zadarnice, bolidul lui Gami a fost urcat pe o platformă, pentru a fi adus la București, doar că și atunci ceva neprevăzut a avut loc.

Imediat ce mașina a ajuns pe platformă, neatenția, din nou, i-a costat scump pe tinerii artiști. Și asta pentru că bolidul a luat-o înapoi de pe platformă, lovind astfel o mașină care, atenție, a lovit o altă mașină.

Impactul dintre cele trei mașini nu a fost unul puternic, așa că nici pagubele nu au fost însemnate, dar chiar și așa, au fost produse și, deci, Selly și gașca au fost buni de plată.

”În cele din urmă, mașina a fost ridicată cu platforma. Mașina a luat-o ușor, ușor, ușor. Până să urce el înapoi în mașină și să apuce de volan, bolidul lui a lovit altă mașină parcată. Nu a fost cine știe ce lovitură, nu zic la caterincă… Până la urmă mașina lui Gami a fost dusă la București cu platforma, iar noi am plecat de acolo cu un taxi”, a mai povestit el.

Acum, privind în urmă, după ce toate pagubele materiale au fost plătite, Selly mărturisește că ziua în care ghinioanele s-au ținut lanț de el va rămâne una ce va trebui povestită nepoților.

Mai mult decât atât, pentru a-și ridica moralul, vedeta spune că pune totul pe seama unei zicale, astfel încât toate ghinioanele minore din ziua cu pricina, de fapt, i-au ieșit în cale pentru a elimina un necaz mare din viața sa.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te