”Racing duba”: Versiuni MS-RT, inspirate din lumea raliurilor, pentru Ford Transit Custom și Connect

DE Răzvan Scăeșteanu | Actualizat: 20.08.2020 - 13:54

Ford a luat pâinea de la gura firmelor de tuning și a pregătit două versiuni speciale, botezate ”MR-RT”, cu design inspirat din lumea raliurilor, pentru autoutilitarele Ford Transit Custom și Ford Transit Connect.

SHARE

Concepute pentru șoferii de autoutilitare pasionați de motorsport și care doresc să iasă în evidență, versiunile MS-RT ale Transit Custom și Transit Connect oferă un design complet restilizat, inspirat de Fiesta WRC cu care echipa M-Sport Ford concurează la Campionatul Mondial de Raliuri.

Calandrul și întreaga zonă frontală au fost modificate radical, pentru a încorpora prize de aer mai agresive, lumini de ceață integrate și un dispersor de aer, inspirat din motorsport. De asemenea, pasajelor roților au fost evazate, pentru a face loc unor jante OZ Racing de 18 inch personalizate.

Iar în spate, un deflector integrat și un spoiler de plafon subliniază caracterul sportiv.

Transit Custom MS-RT a primit un eșapament sport, cu două evacuări ,în timp ce Transit Connect MS-RT, un sistem de evacuare quad-distinct. Mai mult, clienții pot opta și pentru evacuări opționale de tip Ceramic Black.

În plus, față de gama standard de opțiuni de colorizare, MS-RT Transit Custom poate fi finisat în orice culoare din gama SVO extinsă a Ford. Pentru un aspect cât mai apropiat de cel al mașinilor de curse, kit-urile de colantare, disponibile optional, permit clienților să aplice linii distinctive de culoare pe autoutilitarele lor.

La interior, scaunele versiunilor MS-RT sunt îmbrăcate cu piele nappa și piele de căprioară, volanul sport prezintă inserții din fibră de carbon, iar ceasul de pe instrumentarul de bord și covorașele sunt marcate cu inscripția MS-RT.

Dotările standard includ, sistemul de conectare vocală a Ford, un ecran tactil color - care permite șoferilor să conecteze dispozitive mobile și să planifice rutele, pentru a spori nivelul de productivitate - și un modem FordPass Connect care furnizează conectivitate Wi-Fi pentru până la zece dispozitive. Șoferii beneficiază, de asemenea, standard, de cameră retrovizoare și faruri bi-xenon.

Transit Custom MS-RT dispune de motorul Ford EcoBlue de 2,0 litri și 185 CP, livrând 415 Nm cuplu maxim, cu posibilitatea alegerii unei cutii de viteze manuală cu șase trepte sau automată cu șase trepte de viteză. Transit Connect MS-RT cu motor EcoBlue de 1,5 litri și 120 CP livrează un cuplu de 270 Nm, cu posibilitatea alegerii unei cutii de viteze manuală cu șase trepte sau automată cu opt trepte de viteză.

Versiunile MS-RT îmbunătățesc dinamica de conducere specifică modelelor Transit Custom și Transit Connect cu diferite funcții, inclusiv jante OZ Racing din aliaj, care reduc greutatea, contribuind la experiențe de condus mai receptive și pline de satisfacții.

Aceste versiuni păstrează puterea și ergonomia specifice familiei Transit. Variantele de carosare furgon și cabină dublă ale Transit Custom și Transit Connect sunt, de asemenea, disponibile; toate acestea au uși cu deschidere laterală și iluminat LED standard pentru spațiul de încărcare, având în același timp sarcini utile neschimbate față de variantele standard ale acestor utilitare.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -