4 premiere auto pentru Europa

DE Răzvan Scăeșteanu | Actualizat: 14.12.2018 - 08:12

Ultimul salon auto important al anului 2018 și-a închis acum câteva zile porțile.

SHARE

Dacă în 1907 Los Angeles Motor Show s-a desfășurat pe un patinoar, unde au fost înghesuite 99 de mașini, după 111 ani, cei aproape șapte mii de metri pătrați ai Los Angeles Convention Center au fost rampa de lansare a numeroase premiere, concepte și tehnologii importante atât pentru piața auto americană, cât și pentru cea europeană și, chiar, din întreaga lume. Audi, BMW, Porsche și Mazda sunt doar câteva exemple de mărci care au ales LA-ul pentru a-și arunca buzduganele către „bătrânul continent“. 

SUV-ul de clasă medie Audi e-tron, se laudă cu 355 de cai putere, 402 cai putere pentru opt secunde în modul „Sport“ și o autonomie de peste 400 de kilometri


Pe lângă lansarea în premieră a primului său model 100% electric, SUV-ul de clasă medie Audi e-tron, care se laudă cu 355 de cai putere, 402 cai putere pentru opt secunde în modul „Sport“ și o autonomie de peste 400 de kilometri, constructorul din Ingolstadt a făcut senzație cu Audi e-tron GT Concept. Dezvoltat pe platforma viitorului Porsche Taycan și cu o lungime de 4,96 metri, e-tron GT este un fel de A7 electrificat, cu un design emoționant de agresiv. Sub capotă are 590 de cai, iar autonomia este estimată la peste  400 de kilometri. 

BMW Vision iNEXT

Bavarezii au declanșat o adevărată ofensivă cu Seria 8 Convertible, M340i xDrive, BMW X7 și BMW Vision iNEXT, un concept ce oferă o perspectivă asupra viitorului mobilităţii. Este pentru prima dată când toate domeniile de inovaţie BMW - condus autonom, conectivitate, electrificare şi servicii - au fost încorporate într-un singur automobil.

Porsche 911

Chiar dacă electrificarea bate la ușă, noua generație 992 scrie o nouă filă în istoria de 45 de ani a legendarului
Porsche 911. Mașina prezentată a fost un Carrera, dar nu vă faceți griji, urmează versiunile Turbo, GT2 și GT3. Mai mult, Porsche ar putea integra și un 911
plug-in hybrid.

Mazda3

A patra generație Mazda3 dă o lovitură sub centură concurenței cu un design „Copy&Paste“ după  spectaculosul concept Mazda Kai, prezentat anul trecut. Noua Mazda3 etalează un limbaj de design Kodo matur și extrem de agresiv. Dar, în timp ce hatchback-ul este mai dinamic, sedanul merge pe o notă mai elegantă.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -