VREMEA Astăzi vine prăpădul alb. Sunt anunțate ninsori, lapoviță și ger în anumite orașe din țară

DE Alexandra Lupascu | 08.12.2023 - 08:41
VREMEA Astăzi vine prăpădul alb. Sunt anunțate ninsori, lapoviță și ger în anumite orașe din țară Foto: Pexels (fotografie cu caracter ilustrativ)

Astăzi vine prăpădul alb. Sunt anunțate ninsori, lapoviță și ger în anumite orașe din țară. Meteorologii au transmis prognoza pentru astăzi.

SHARE

Astăzi vine prăpădul alb. Sunt anunțate ninsori, lapoviță și ger în anumite orașe din țară. Meteorologii au transmis prognoza pentru astăzi.

Înnorările persistă pe tot parcursul zilei, vor fi precipitații slabe sub formă de ninsoare la munte, iar în Dobrogea și pe suprafețe restrânse în restul țării o să fie lapoviță.

Maximele pleacă de la 1 grad în nordul Moldovei și vor ajunge la 7 grade în vestul Olteniei.

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Norii vor fi numeroși, va cădea lapoviță în Dobrogea, iar vântul va ajunge la viteze de 50 km/h. La amiază vor fi temperaturi de 2-3 grade Celsius.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, înnorările persistă și sunt posibile câteva ploi slabe sau să fie puțină lapoviță. După prânz se vor înregistra în jur de 2 grade.

VREMEA Astăzi vine prăpădul alb. Sunt anunțate ninsori, lapoviță și ger în anumite orașe din țară

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina ne așteaptă o zi mohorâtă. Pe suprafețe restrânse vor fi precipitații mixte și condiții de polei, iar maximele nu trec de 2 grade.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș, cerul rămâne acoperit de nori pe tot parcursul zilei, acum dimineața este ceață în unele zone, iar precipitațiile pot să apară doar sporadic.

Citește și: FOTO Un autocar a derapat și s-a răsturnat la Iazu, în Ialomița. 40 de persoane, implicate

În vestul țării, găsim înnorări și câteva ploi izolate sau puțină lapoviță. Temperaturile cresc ușor și se opresc la 4 grade.

În Transilvania avem ceață dimineața, mulți nori și câteva ninsori slabe, mai ales în zonele de munte. La amiază vor fi temperaturi de până la 5 grade în vestul provinciei. La noapte se răcește, iar la Miercurea Ciuc vor fi -8 grade.

În Oltenia atmosfera va fi închisă, precipitațiile apar doar sporadic, iar în primele ore ale zilei este ceață în unele zone. Se încălzește ușor și după prânz se ating 7 grade.

Citește și: VIDEO Traficul rutier, paralizat de ninsoare și viscol în județul Brăila. „Golden Gate”-ul, închis

În ținuturile sudice găsim înnorări și puțină lapoviță, iar temperaturile cresc ușor și vor ajunge la 5 grade în zonele deluroase.

Vremea în București

În București atmosfera rămâne închisă, însă șansele de precipitații vor fi reduse și vântul va sufla slab. Temperatura aerului va crește ușor și la amiază se vor înregistra în jur de 3 grade Celsius. La noapte cerul rămâne acoperit de nori și minima va ajunge la -1 grad.

Vremea la munte

La munte cerul va fi mai mult noros și o să mai ningă slab. Vântul va avea unele porniri la altitudini mari, iar temperaturile vor fi comparabile cu cele de ieri.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te