VREME Care este orașul în care se va instala prima dată iarna? Sunt așteptate ninsori și zăpadă mare

DE Alexandra Lupascu | 06.12.2023 - 08:19
VREME Care este orașul în care se va instala prima dată iarna? Sunt așteptate ninsori și zăpadă mare Foto: Pexels (fotografie cu caracter ilustrativ)

Care este orașul în care se va instala prima dată iarna? Sunt așteptate ninsori și zăpadă mare într-un timp foarte scurt.

SHARE

Care este orașul în care se va instala prima dată iarna? Sunt așteptate ninsori și zăpadă mare într-un timp foarte scurt. Meteorologii au făcut anunțul de ultimă oră.

Potrivit noilor date de la meteorologii Accuweather, în Capitală va ninge chiar de sărbători. Pe 25 și 26 decembrie sunt așteptate ninsori în București, la fix pentru cei care sperau într-un Crăciun cu zăpadă, chiar dacă nu pleacă la munte.

Potrivit estimărilor Accuweather, și în noul an va ninge, astfel că pe 1 și 2 ianuarie 2024 sunt așteptate ninsori slabe și lapoviță în București.

Prognoza Accuweather actualizată, meteorologii anunțând cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion. Așadar, dacă îți dorești o vacanță ca în povești, cu multă zăpadă, trebuie doar să alegi locul potrivit.

VREME Care este orașul în care se va instala prima dată iarna? Sunt așteptate ninsori și zăpadă mare

Potrivit meteorologilor, în unele zone de munte va fi, cu siguranță, zăpadă de sărbători, scrie RTV:

”În ceea ce privește sărbătorile de iarnă, răspunsul cel mai simplu pe care îl pot da acum este că toate aceste episoade cu precipitații mai spre ninsoare vor favoriza ca măcar în zona de munte să fie strat de zăpadă în acea perioadă.

Citește și: Un „accesoriu” și un lichid, esențiale în trafic, de care orice șofer e responsabil. Recomandări RAR

Pentru partea mai joasă, incertitudinea este mult mai mare”, a spus directorul executiv în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie, Florinela Georgescu.

Cum va fi vremea de sărbători în Predeal

În Predeal nu va ninge în prima zi de Crăciun, însă în noaptea de Revelion se anunță ninsoare în toată regula, așadar dacî vei petrece noaptea dintre ani acolo te vei bucura de zăpadă din plin.

Și în Sinaia zăpada va lipsi în prima zi de Crăciun, însă de Revelion va ninge puțin.

Cum va fi vremea de sărbători în Vatra Dornei

Dacă pe Valea Prahovei nu va ninge de Crăciun, ai putea să alegi o altă locație. În Vatra Dornei, de exemplu, va ninge a treia zi de Crăciun, pe 27 decembrie, urmând ca finalul anului să vină cu ninsori abundente.

Citește și: Iarna nu e ca vara. Ce trebuie să verifice șoferii la orice mașină pentru a nu rămâne în pană

Cum va fi vremea de sărbători în Borșa, Maramureș

Maramureșul de poveste oferă turiștilor sărbători de iarnă de vis, cu sau fără zăpadă. Chiar dacă pe 25 decembrie nu sunt anunțate ninsori, începând cu a doua zi de Crăciun va ninge aproape în fiecare zi până la finalul anului.

Cum va fi vremea de sărbători în Sighetu Marmației

Dacă îți dorești zăpadă și frig de sărbători, Sighetu Marmației este locul perfect pentru a te bucura de toate acestea. Va ninge și de Crăciun, și în noaptea dintre ani.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te