Viorica Dăncilă, elogiată de Fifor: O mână de fier în mănuși de catifea

DE Adelina Sahlean | 30.08.2019 - 12:45
Viorica Dăncilă alături de Mihai Fifor/Foto: Inquam

ecretarul general al PSD, Mihai Fifor, a elogiat-o vineri pe Viorica Dăncilă în fața femeilor social-democrate, el spunând că premierul este "o mână de fier în mănuși de catifea”, iar cei care "au crezut vreodată că pot să o înfrângă pentru că e micuță și fragilă s-au înșelat".

SHARE

Mihai Fifor a mai susținut că reacțiile oamenilor care o văd pe Dăncilă, în vizitele electorale, sunt "Dom'le, ce micuță e!", "Ce frumoasă e!".

Secretarul general al PSD le-a spus femeilor social-democrate că PSD va câștiga alegerile prezidențiale, iar România va avea pentru prima dată în istorie un președinte femeie - "și nu orice femeie, ci o femeie puternică, determinată, iubitoare de oameni, un om care a lăsat poate orice pentru a fi alături de oameni, un om care poate nu mai știe ce este familia, liniștea”.

Mihai Fifor, unul dintre apropiații Vioricăi Dăncilă, a elogiat-o pe aceasta, spunând că "este o mână de fier în mănuși de catifea”, "micuță", "fragilă", "puternică".

"Aviz amatorilor: cine vrea să își încerce norocul cu doamna prim-ministru e invitat să o facă. Vă spun că nu o să iasă foarte bine lucrurile. Este un om cu viziune, corect, vertical, iar cei care au crezut vreodată că pot să o înfrângă pe Viorica Dăncilă pentru că e micuță și fragilă - așa zice lumea - s-au înșelat.

Liderii PSD, în frunte cu Viorica Dăncilă, particip vineri la Școala politică de vară a Organizației Femeilor Social-Democrate, la Mamaia, urmând ca sâmbătă, începând cu ora 10.00, să se reunească în a doua ședință extraordinară a Comitetului Executiv în decurs de o săptămână. Reuniunea CEx va avea loc la restaurantul de 4 stele Diplomatic Mamaia.

Ședința CEx va fi urmată de reuniunea grupurilor parlamentare, la ora 15, iar duminică sunt programate întâlniri cu pensionarii și cu PSD Diaspora.

În ciuda crizei din partid declanșate prin ruperea coaliției cu ALDE și a poziției președintelui Klaus Iohannis, candidatul PSD pentru președinție, Viorica Dăncilă, și-a continuat în aceste zile campania electorală neoficială.

 

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.