VIDEO VIRAL 4 polițiști și o polițistă, într-o intersecție. Agenta nu își înțelege nici ea semnele

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 08.01.2023 - 10:50
O polițistă, subinspector la Biroul Rutier din cadrul IPJ Brăila, a devenit virală pe rețelele de socializare, după ce a făcut „spectacol de pantomimă” încercând să dirijeze circulația într-o intersecție. / Foto: debraila.ro

Siguranță și încredere. O polițistă, subinspector la Biroul Rutier din cadrul IPJ Brăila, a devenit virală pe rețelele de socializare, după ce a făcut „spectacol de pantomimă” încercând să dirijeze circulația într-o intersecție din municipiu, alături de 4 colegi.

SHARE

Nu mai puțin de cinci polițiști, patru agenți și o agentă, au fost trimiși să dirijeze traficul într-o intersecție de pe Calea Călărașilor din Brăila cu ocazia procesiunii de Bobotează. Tânăra polițistă, subinspector la Biroul Rutier din cadrul IPJ Brăila, a devenit însă „vedetă” pe rețelele de socializare, după ce un șofer a filmat-o cum „știe” să-și facă meseria și a postat filmulețul pe Facebook alături de mesajul „Zici că eram la concurs de pantomimă în intersecție!”.

Citește și: VIDEO „Demolatorii”, 4 hoți români care furau din magazine spărgând pereții, reținuți în Ungaria

Materialul video a adunat în câteva ore peste 1.000.000 de vizualizări, 11.000 de aprecieri, 3.000 de distribuiri și peste 4.000 de comentarii pe Facebook.

IPJ a reacționat comunicând că polițista “este încadrată la Poliția Municipiului Brăila – Biroul Rutier din anul 2021 și nu a săvârșit abateri disciplinare până în prezent.”

Citește și: „Copil” inventiv în S5: La 35 de ani, și-a înscenat răpirea pentru a obține 1.500 € de la mama sa

De asemenea, IPJ Brăila a anunțat faptul că la nivelul conducerii instituției s-a luat decizia dispunerii efectuării de verificări prin Compartimentul Control Intern, relatează debraila.ro.

Părerile internauților despre polițista „vedetă” din Brăila

Miile de comentarii la filmulețul cu polițista „vedetă” din Brăila sunt împărțite. Numeroși internauți o critică pe agentă, subinspector în cadrul Biroului Rutier, pentru modul haotic și lipsit de profesionalism în care și-a făcut meseria în ciuda faptului că nu vorbim de un om al legii provenit din sursă externă.

“Meseriile de medic, profesor, politist, pompier si paramedic nu sunt pentru oricine!! Poti face mai mult rau decat bine daca nu sti ce faci…” / “Copil este acasă la ea. Aici are uniforma statului!” / “Zici că dirija oi, să fim serioși!” / “Dacă dupa 2 ani de Poliție, așa arată un ofițer, e clar!” / “Habar nu are de nimic! Se vede. Dacă eu greșesc așa în trafic pentru că doar ce am luat permisul?” / “Uitați incompetența din Poliție și modul de angajări și promovări pe pile!” / “Dacă greșea așa un medic chirurg cu doar 2 ani de experiență? Rușine!” / “Fără păr strâns, fără caschetă? Habar nu are!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate pe Facebook.

De cealaltă parte, există și internauți care o apără pe polițistă, punând totul pe seama lipsei de experiență – fiind încadrată în Poliție acum doi ani, dar și pe “începutul de drum” al fiecărei persoane într-un anumit domeniu: “Toți am fost cândva începători, toți am fost plini de emoții la început de carieră, e foarte “bine” că ne credem așa perfecți și avem impresia că suntem în măsură să-i arătăm pe alții cu degetul.” / “Toți cei care o blamează, nu ar fi rău să fie puși în locul ei pentru câteva minute. Așa suntem noi, sa ne dam „cocosi” de pe margine, sa criticam și să judecam.” / “E un copil la început de drum. S-a străduit măcar!” / “Orice am greșește, nu fiți răi!” / “A dirijat pe înțelesul bizonilor din tragic! Totuși, nu a avut loc niciun accident! Bravo ei pentru curaj deși e nouă în Poliție!”

În același timp, există numeroase voci care arată cu degetul spre șefii Poliției Brăila, implicit șefii polițistei din imagini,  cu referire la faptul că, recent, actualul șef interimar al IPJ Brăila a picat cu 5.05 concursul pentru ocuparea funcției, la șeful interimar de la Serviciul Investigații Criminale care nu a reușit să treacă testul psihologic sau la șeful direct al polițistei – care a dispus participarea acesteia la acțiune.

Mulți internauți critică în termeni duri vârfurile Poliției Brăila, considerând-o pe polițistă o “victimă colaterală”: “Șeful a luat 5 la concurs! Altul n-a trecut testul psihologic. Ce pretenții aveți?” / “Au scos-o din birou pe săraca fată fără să le pese dacă are sau nu habar” / “Da, a greșit, dar nu mai mult ca șefii care au trimis-o în stradă” / “Un copil la început de drum a fost carne de tun pentru șefi” / “De șefii fetei n-aveți curaj să scrieți?” / “Fata asta, clar neinstruită, nu a ieșit de capul ei pe stradă!” / “Ea a muncit mereu în birou. Nu e de vină și cine a scos-o în intersecție fără să verifice dacă are habar?” / “Hrana la crocodili a fost fata asta. Au ținut-o la calculator și șefii s-au gândit să dirijeze deodată circulația? Să fim serioși!” / “Ăsta e nivelul poate dar haideți să ne uităm și la șefi, totuși!”

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te