VIDEO Un turist englez, cu trenul CFR de la Timișoara la Cluj: „Cea mai prostă Clasa I din Europa?”

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 12.03.2023 - 11:36

Un turist englez a mers cu trenul CFR de la Timișoara la Cluj și și-a povestit experiența într-un vlog intitulat „Cea mai prostă Clasa I din Europa? Review-ul trenului românesc de lungă distanță”.

SHARE

Dylan, un turist și vlogger britanic, a călătorit cu trenul InterRegio de la Timișoara la Cluj și le-a împărtășit experiența prin care a trecut celor 190.000 de urmăritori ai săi de pe YouTube. Din păcate, a fost una negativă. 

La începutul vlog-ului, Dylan dezvăluie că va merge cu CFR-ul de la Timișoara la Cluj  și că și-a achiziționat un bilet la clasa întâi, sperând la un drum liniștit.

De asemenea, vizibil încântat de ruta aleasă și prezentând mai multe hărți, Dylan spera ca întreaga experiență să fie una cât se poate de fabuloasă, însă a avut parte de cu totul altceva. Cum a ajuns la gară, turistul britanic părea deja dezamăgit, însă spera la mai bine în momentul în care va ajunge la Clasa I.

Citește și: Ce le mai trece primarilor prin cap? Tarife de parcare mai mari pentru SUV-uri și mașinile mari

Un turist englez, cu trenul CFR de la Timișoara la Cluj: „Cea mai prostă Clasa I din Europa?”

Urcat în tren, dezamăgirea a fost una și mai mare. Dylan nu doar că a fost șocat de cum arată condițiile la Clasa I, dar și de confortul oferit de cei de la CFR. Singurul lucru bun era faptul că locul pentru a-și întinde picioarele era destul de mare.

”Din păcate, singurul lucru bun pe care îl pot spune despre aceste scaune este că locul în care îți întinzi picioarele este destul de generos, chiar dacă ai pe altcineva în fața ta”, a spus turistul britanic, dezamăgit de condițiile din tren, relatează fanatik.ro.

”Nu sunt deloc confortabile, sunt precum cele mai proaste scaune dintr-o mașină”, a mai punctat acesta, adăugând că probabil acestea sunt ”cele mai rele condiții la clasa I din Europa”, când vine vorba de călătoria cu trenul. Nici toaleta din tren nu a fost o experiență mai plăcută, Dylan observând că aceasta este destul de murdară.

Citește și: VIDEO Șofer de TIR, prins beat criță la volan. Conducea o cisternă cu 30 de tone de carburant

Iar dacă turistul britanic nu a fost încântat de condiții, ce a fost mai rău de abia pe la mijlocul călătoriei a venit. Se pare că locomotiva care urma să ajungă de la Timișoara spre Cluj s-a stricat, astfel că trenul a avut o întârziere de aproape două ore.

”În final am ajuns la Cluj Napoca care de altfel este un oraș înghesuit frumos în inima istorică a Transilvaniei, după aproape două ore întârziere. (…). Acum puteți vedea vinovatul întârzierii, o locomotivă CFR clasa 64 diesel electric, dar și locomotiva electrică care ne-a salvat”, a mai povestit vlogger-ul.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te