VIDEO Un tânăr „forțos” înjură și amenință mascații SAS. Îl bagă în dubă în urletele prietenei sale

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 09.03.2023 - 16:20
Un tânăr „forțos” înjură și amenință mascații SAS. Îl bagă în dubă în urletele prietenei sale. - Foto: captură video

Un tânăr „forțos” și prietena sa au fost protagoniștii unui scandal spectaculos în centrul Constanței. Bărbatul a înjurat și ameninţat mascații Serviciului pentru Acţiuni Speciale (SAS) aflaţi într-o dubă în misiune și a fost imobilizat și „săltat” cu spectacol.

SHARE

Sindicaliştii Europol au publicat imagini de la scandalul provocat de bărbatul din Constanţa care, după ce a traversat prin loc nepermis, a ameninţat luptătorii SAS aflaţi într-o dubă în misiune. Bărbatul și femeia care-l însoţea au strigat injurii şi ameninţări până când a fost urcat în dubă.

În videoclipul publicat de Sindicatul Europol, care are un minut şi 38 de secunde, se vede și se aude cum bărbatul, extrem de agitat, strigă către luptătorii SAS, îi înjură și îi amenință.

Citește și: Rabla 2023: Cum îți poți lua mașină nouă, cu motor termic, cu până la 3.500 € reducere de la stat

O femeie încearcă să-l potolească şi chiar se aşează între el şi poliţişti. Dar, bărbatul nu se lasă, ameninţă întruna şi înjură. 

Mascații se retrag către dubă, dar bărbatul continuă să-i ameninţe. Le strigă: ”Las că vă aranjez eu!”.

Poliţiştii ies aproape toți din mașină şi-l pun la pământ pe bărbat, în urletele femeii care-l însoţea și care a început și ea să-i înjure.

Citește și: „Regele barbutului” și alți români, țepuiți pe net cu criptomonede, în numele lui Gigi Becali

După scurt timp, bărbatul „forțos” este urcat în dubă și mașina pleacă. Probabil, direct către cea mai apropiată secție de poliție.

”De Ziua Internaţională a Femeii, acest păcălici ne arată cât este de important să ai o femeie în viaţa ta. Nu neapărat pentru a o iubi şi preţui, ci pentru a te folosi de ea ca paravan să nu ajungă poliţiştii la tine după ce ai strigat după ei (...) Aşa că stimabile doamne şi domnişoare, mare atenţie la păcălicii şi măscăricii din preajma voastră”, au transmis sindicaliştii.

Tânărul „forțos” care i-a înjurat și amenințat mascații SAS, cercetat

IPJ Constanţa a anunţat că un bărbat de 32 de ani este cercetat după ce i-a ameninţat pe luptătorii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale care se aflau într-o misiune, relatează News.ro.

Incidentul s-a produs marţi seară, pe bulevardul Tomis, din Constanţa. Bărbatul traversa neregulamentar, fiind în pericol de a fi accidentat de autospeciala poliţiei.

“Întrucât persoana în cauză a avut un comportament agresiv, nu s-a supus somaţiilor luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi i-a ameninţat pe aceştia cu acte de violenţă, s-a procedat la imobilizarea şi conducerea acesteia la sediul Secţiei 3 Poliţie”, a transmis IPJ Constanţa.

Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ultraj.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te