VIDEO Interlopul Romi Neguș s-a dus cu o brigadă de 20 de inși la Ploiești ca să-l bată pe Leonidas

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 28.12.2023 - 16:54
Interlopul Romi Neguș s-a dus cu o brigadă de 20 de inși la Ploiești ca să-l bată pe Leonidas Foto: TikTok

Interlopul Romi Neguș a plecat cu o brigadă de 20 de inși la Ploiești ca să se bată cu Leonidas și oamenii lui, apropiați ai lui Mircea Nebunu. Acum doi ani, Romi a mers spre Cluj cu 120 de interlopi ca să se bată cu Mircea Nebunu, șeful Clanului Sportivilor, și oamenii lui

SHARE

Interlopul Romi Neguș a plecat cu o brigadă de 20 de inși la Ploiești ca să se bată cu Leonidas și oamenii lui, apropiați ai lui Mircea Nebunu, care este chiar nașul lui de cununie.

După conflictul de acum doi ani, Romi Neguș s-a împăcat pentru o vreme cu Mircea Băluș, zis Nebunu, șeful Clanului Sportivilor, care se află acum la Milano, fiind urmărit pentru executarea unei pedepse cu închisoarea în România.

VIDEO Interlopul Romi Neguș s-a dus cu o brigadă de 20 de inși la Ploiești ca să-l bată pe Leonidas

De curând însă, interlopul Leonidas și alți tovarăși de-ai lui din Ploiești au început să se ia de Romi Neguș, iar acesta este convins că au fost puși de Mircea Nebunu.

Citește și: Interlopul Romi Neguș a făcut o brigadă de 120 de inși ca să-i bată pe „sportivii" lui Mircea Nebunu

Așa că Romi Neguș a făcut din nou o brigadă de vreo 20 de interlopi și a mers la Ploiești pentru a-l înfrunta pe Leonidas și oamenii lui. 

Citește și: Unde au fugit interlopii Mircea Nebunu și Anaser Duduianu ca să scape de închisorile românești

Deși Romi a trimis mai multe mesaje și a făcut un live, interlopii din Ploiești nu s-au prezentat la întâlnire.

Conflict mai vechi

În februarie 2021, numărul interlopilor care l-ar fi însoţit pe Neguş a fost de peste 120 de persoane. Markovics a plecat din Oradea spre Cluj cu 60 de prieteni, la care s-au mai adăugat şi alte persoane: naşul fetiței lui Neguș - controversatul afacerist din Sântandrei Mihai Borciu - care i-ar fi trimis în ajutor toţi finii, 45 la număr, din Bihor, Timiş şi Arad, iar din Turda ar fi venit alți 20 de bătăuşi.

Citește și: VIDEO Conflict cu clanul Duduianu de la maneaua „Eu mă duc la pușcărie mai rău ca la cofetărie"

A urmat însă o operațiune de amploare a poliţiştilor din Bihor şi Cluj, pe DN1, între Oradea şi Piatra Craiului, unde au legitimat mai multe persoane şi le-au percheziţionat acestora maşinile.

Între zecile de persoane legitimate de poliţişti s-a aflat atât Markovics, cât şi mai mulţi apropiaţi ai acestuia, opriţi în apropiere de Aleşd. Contactat de reporteri, Neguş a pretins că el şi partenerii săi voiau să meargă, de fapt, la o înmormântare.

La înmormântare, cu pistoale și topoare

"Noi am fost în zonă, dar pentru că am vrut să mergem la Turda, o înmormântare. Ştiu că s-ar fi găsit pe la unii pistol cu bile, topoare... Nu ştiu la cine şi e treaba lor", a declarat Neguş, confirmând, însă, faptul că e supărat pe naşul său de cununie. "M-am certat cu el, da, dar e naşul meu, poate ne vom împăca", a mai spus Markovics.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te