VIDEO Interlopii Piciu și Pikachu au spart oglinda dubei care venise să-i ia după o bătaie în stradă

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 10.11.2021 - 08:17
Interlopul zis Piciu a ajuns iar în arestul polițieie după ce, împreună cu Pikachu, a provocat un nou scandal Foto: captură Youtube

Interlopul Piciu este cunoscut pentru bătăile de stradă și scandalurile în care a fost implicat de-a lungul timpului, el fiind extrădat din Franța la un moment dat. Acum, împreună cu interlopul Pikachu a provocat un nou scandal și a ajuns iar în arestul poliției.

SHARE

Marian Brotoiu zis Piciu și Cătălin Alexandru Calotă, zis Pikachu au fost implicați într-o bătaie de stradă în centrul Câmpinei.

Citește și: O studentă care făcea dragoste și a uitat să închidă camera în timpul cursurilor online, reabilitată | Newsweek Romania

“În jurul orei 19:40,  poliţiştii din cadrul Poliție municipiului Câmpina au fost sesizați despre faptul că, în centrul municipiului mai multe persoanele tulbură ordinea și liniștea publică.

Citește și: Percheziții la gruparea de interlopi care cerea taxă de protecție de la dezvoltatorii imobiliari

La fața locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie care, după somarea legală a persoanelor au procedat la imobilizarea acestora, manifestând un comportament agresiv față de polițiști.

Citește și: Gore de la Cluj după ce a spus că va ploua cu morți: Sunt inofensiv, să moară ce-am mai pă interes

În timpul intervenției, unul dintre bărbați ar fi lovit oglinda laterală a dubei de poliție care venise să-i salte. După acest moment au intervenit "mascații", iar lucrurile s-au liniștit.

Piciu și Pikachu au fost reținuți pentru 24 de ore pentru tulburarea liniștii publice și ultraj.

Bătăi cu polițiștii și coleg de dosar cu Cheloo

Piciu a fost implicat în scandaluri repetate și de-a lungul timpului a avut numeroase probleme penale, fiind chiar extrădat în România de către o instanță din Franța.

Citește și: Cum lua interlopul Gongoi, fiul Mamei Omida, taxe de protecție de la greii imobiliari ai Capitalei

În 2011, a provocat o altercație în comuna Telega și a bătut polițistul care a intervenit să aplaneze scandalul.

Citește și: Un interlop de 18 ani, reținut pentru proxenetism și tâlhărie, a fugit din arest și a spart o mașină

În 2012, în Câmpina, a lovit un alt polițist și a spart geamurile mașinii de poliție. A primit atunci o pedeapsă de opt luni cu suspendare, instanța considerând că fapta nu este atât de gravă încât Piciu să meargă la pușcărie. În urma apelului făcut de procurori, a primit trei ani de închisoare cu executare, dar a fost eliberat condiționat după un an și jumătate.

Citește și: Dependentul Dolcan a vrut să fugă cu seiful de la păcănele de două ori într-o noapte. E urmărit

În primăvara lui 2016, Marian Brotoiu a fost arestat preventiv pentru deținere și trafic de droguri, în dosarul în care era implicat și Cheloo, solistul trupei „Paraziții”. După trei luni, măsura arestului preventiv a fost schimbată cu arestul la domiciliu, iar ulterior cu măsura controlului judiciar.

Citește și: Interlopii Filozof, Amar, Gilbert și Superman spun că i-au dat șpagă judecătoarei Burlan

În iunie 2014, interlopul Marian Brotoiu a fost eliberat condiționat din închisoare, după ce în 2012 a fost arestat de Judecătoria Câmpina în octombrie 2012 pentru ultraj și condamnat definitiv de Curtea de Apel Ploiești la trei ani de închisoare.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.