VIDEO Incendiu, urmat de explozie, în Cluj: O femeie a murit

DE Edi Neagu | 10.12.2021 - 10:22
Incendiu violent la Cluj. FOTO: facebook

Mai multe persoane au fost rănite, de asemenea, în incendiul de la o pensiune.

SHARE

O explozie puternică, urmată de un incendiu a avut loc vineri dimineață într-o pensiune din strada Dunării din Cluj-Napoca, relatează Monitorul de Cluj. O femeie a fost găsită carbonizată în pensiune iar alte două persoane rănite au fost transportate la spital, potrivit ISU Cluj.

Explozia a avut loc la o pensiune de pe strada Dunării. O femeie a murit și mai multe persoane au fost rănite.

”În urma exploziei, o persoană de sex feminin carbonizată, 2 victime cu arsuri au fost transportate la spital de SAJ. La locul exploziei intervine ISU Cluj cu 3 Autospeciale de stingere, o autoplatforma de lucru la înălţime şi aproximativ 30 de pompieri. Alte trei persoane au fost consultate la faţa locului, dar nu au fost transportate la spital”, a transmis ISU Cluj.

Citește și: Teste COVID pentru elevi, luate prin firme conectate cu PSD, cu Botezatu și care reciclează deșeuri

Pompierii intervin la fața locului și încearcă să stingă focul.

Primarul Emil Boc a precizat, la Digi24, că, cel mai probabil, cauza exploziei a fost o acumulare de gaze. El a făcut apel la populație să verifice starea instalațiilor pentru a preveni alte tragedii.

Persoanele din clădirile aflate în proximitatea pensiunii pot fi cazate în locuri puse la dispoziție de către primărie, dacă va fi cazul. Boc a precizat însă că deocamdată nu se pune problema, clădirile din zonă fiind însă expertizate.

Citește și: EXCLUSIV Șeful de cabinet al lui Grindeanu, plătit de o firmă chineză de pe lista neagră a SUA

Locuitorii din zonă au fost treziţi în jurul orei 7:00 de o explozie puternică înregistrată la o pensiune. Deflagraţia a fost atât de puternică, încât rafturile unui magazin din zonă s-au prăbuşit, iar curentul electric a picat instant.

”Eu eram treaz deja când a fost explozia, s-a cutremurat tot blocul, deşi suntem la vreo 250m de locul respectiv. La noi în bloc şi la alte câteva din jur a picat instant curentul. Cioburile şi resturile au zburat vreo câteva zeci de metri în jur.”, a declarat pentru Monitorul de Cluj un bărbat care locuieşte la doar câţiva metri de locul exploziei.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.