Reghecampf Jr, 12 ani: Când tatăl meu va plănui un divorț înseamnă că nu mai este tatăl meu

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 21.06.2021 - 18:33
Reghecampf Jr, 12 ani: Când tatăl meu va plănui un divorț înseamnă că nu mai este tatăl meu. / : cancan.ro

Laurențiu Reghecampf Jr., fiul în vârstă de 12 ani al lui Laurențiu Reghecampf și al Anamariei Prodan, susține că părinții lui sunt în continuare împreună și a transmis un mesaj dur pe Instagram, informează cancan.ro.

SHARE

Citește și: Anamaria Prodan, la terasă cu „accesorii” de un milion €: Ferrari, ceas de lux, geantă Hermes

De-a lungul timpului, au tot existat zvonuri referitoare la un posibl divorț, însă, de fiecare dată, sexy-impresara a negat cu vehemență orice speculație. La fel cum s-a întâmplat și de această dată. În timp ce Laurențiu Reghecampf a confirmat ruptura, Anamaria Prodan susține că soțul ei a glumit.

De asemenea, fiul celor doi, Laurențiu Jr., în vârstă de 12 ani, susține că părinții lui sunt în continuare împreună și a transmis un mesaj dur. 

Citește și: FOTO Cristi Borcea, petrecere cu manele la majoratul fetelor. Au cântat Vijelie și Tzancă Urganu

”Mai aveți multe minciuni? Când tatăl meu va plănui în secret un divorț… înseamnă că nu mai este tatăl meu! Când tatăl meu o să plece de acasă sau o să distrugă familia din cauza unor femei avare de bani atunci înseamnă că tatăl meu nu mai este Laurențiu Regehcampf. Știu că mulți dintre voi vor să-i vadă despărțiți, dar mai bine murim decât să vă facem pe plac. Familia noastră va rămâne unită până la moarte.

Citește și: Clanul turcilor Raim construia vile de lux pe Litoral. Aveau 3,5 milioane de euro din prostituție

Tatăl meu preferă să moară decât să-și facă copiii de rușine. O divinizează pe mama mea! Nu vă e rușine să spuneți de atâția ani că tatăl meu are o amantă? Îl apăr cu toată ființa mea. Tatăl meu nu s-ar atinge de banii copiilor lui ca să le dea prostituatelor. Dacă vedeți prostituate în familia mea… atunci vom muri împreună”, este mesajul lui Laurențiu Jr.

Citește și: Prezentatorul Antena 3 Florin Iulian Badea, acuzat că și-a agresat soția

Anamaria Prodan a reacționat la postarea făcută de fiul ei și a și distribuit-o pe pagina ei de Instagram, potrivit cancan.ro.

”Iubitul meu drag, la noi este simplu. Cine minte, trădează, dezonorează… plătește foarte scump. Tu ești un luptător adevărat. Mama și tata nu ar face așa ceva nici într-o 100000 de vieți. Tata își respectă familia și numele, tata nu are amante, tata nu fură banii familiei ca să-i dea la astfel de femei ordinare. Trebuie să-l apărăm pe tata și să ne apărăm familia toată viața. Și cine și-a bătut joc de numele și familia noastră să plătească scump”, a scris Anamaria Prodan.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.