VIDEO Deputatul AUR Titi „Patru mâini" l-a făcut „nazist” pe un alt deputat de la minorități

DE Adrian Costin | Actualizat: 09.02.2022 - 18:02
Deputatul AUR Titi Stoica, zis Patru Mâini Foto: Facebook

​Deputatul AUR Ciprian Titi Stoica, zis Titi "Patru mâini" l-a făcut „nazist” pe deputatul minorităților Ovidiu Ganț, reprezentant al FDGR, acesta din urmă anunțând că depune plângere penală la Parchet.

SHARE

Totul s-a întâmplat în timpul dezbaterilor din Comisia de regulament. Ciprian Titi Stoica este deputatul care „l-a evacuat” pe Florin Roman din plen, când liderul PNL era șef interimar la Cameră.

Citește și: Cei care sforăie pot rămâne fără permis conform noilor prevederi ale Codului Rutier

De asemenea, el a fost poreclit Titi „Patru mâini” pentru că a votat cu mai multe cartele la legea bugetului, conform Hotnews.

Iată declarațiile: 

Ciprian Titi Stoica: Cum adică? Dacă eu fac o greșeală, are de suferit tot grupul parlamentar? Dumneavoastră gândiți? Păi numai voi, naziștii, ați făcut asta!(...) Nu puteți și e principiu de drept și doar naziștii și comuniștii au pedepsit un grup pentru faptele unei persoane.

Citește și: Nicușor Dan: „Antena 3 minte ca să mă demoleze, sperând că o va instala pe Firea primar”

Ulterior, Stoica a spus în plen că nu l-a făcut nazist pe Ganț, ci s-a referit la „un context istoric”.

"Doar câteva clarificări pentru acuzaţia gravă adusă pe domnul Ovidiu Ganţ la adresa mea. Am spus foarte clar: contextul în care s-a desfăşurat această şedinţă a fost unul în răspăr cu normele constituţionale, cu normele Comisiei de la Veneţia privind transparenţa, iar asemenea fapte de a cataloga şi pedepsi un individ, un grup întreg pentru tot ce face un individ sunt metode naziste. De aceea m-am şi adresat cu acest cuvânt. Şi, în plus, a fost o declaraţie politică, am şi spus că este totul filmat şi se poate dovedi, instanţele de judecată îşi vor face treaba în această speţă şi o vor lămuri", a afirmat Stoica.

El a spus că s-a referit la contextul istoric.

"Vreau doar să mai adaug că acesta a fost contextul istoric şi nu este stabilit de mine, este de către istorici, cum că Forumul Democrat German este continuatorul de drept al grupului etnic german care a fost condamnat de Tribunalul de la Nurenberg şi considerat nazist", a declarat deputatul AUR.


Deputaţii PSD, PNL, UDMR şi USR au condamnat, miercuri, în plenul Camerei, incidentul în care deputatul AUR Ciprian Titi Stoica l-a numit "nazist" pe reprezentantul minorităţilor naţionale Ovidiu Ganţ.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.