VIDEO Bătaie, cu pumni, picioare și tăvi cu mâncare, la mall. Un bărbat rănit grav, 3 reținuți

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 21.03.2023 - 12:30
Bătaie, cu pumni, picioare și tăvi cu mâncare, la mall. Un bărbat rănit grav, 3 reținuți. - Foto: colaj/captură video

O vizită într-un mall din Ploiești s-a transformat într-o bătaie, cu pumni, picioare și tăvi cu mâncare. Un bărbat s-a ales cu o dublă fractură de mandibulă, iar trei tineri au fost reținuți de poliție și, apoi, puși sub control judiciar.

SHARE

Incidentul s-a petrecut în zona restaurantelor de la Ploieşti Shopping City, în la începutul lunii martie, însă imaginile abia recent au apărut pe rețelele de socializare. 

Potrivit martorilor, un grup de bărbaţi l-ar fi atacat pe un tânăr, pe fondul unui conflict mai vechi. În timpul altercaţiei, unul dintre aceştia a scos şi un cuţit, potrivit martorilor, însă nu l-a folosit. În bătaia generală care s-a iscat au fost implicate şi mai multe femei.

Citește și: Trecerea la norma de poluare Euro 7 va scumpi mașinile cu 3.000-5.000 €. Dacia Logan, la 18.400 €?

Un bărbat care a fost prins în încăierare a suferit o dublă fractură de mandibulă, după ce a fost lovit puternic de către unul dintre agresori cu un box. Acesta a povestit că se afla întâmplător în zonă şi că a intervenit în încercarea de a calma spiritele şi a-l salva pe tânărul care era agresat, relatează telegrama.ro.

"Mă aflam la mall cu nepoţica la locul de joacă şi nişte indivizi l-au luat la bătaie pe un băiat care era cu soţia lui la masă, au scos săbii, cuţite, eu m-am băgat să-i despart şi unul mi-a dat cu pumnalul în gură", a povestit prahoveanul.

Bărbatul, care a suferit o dublă fractură de mandibulă, a ajuns la un spital din Bucureşti, unde a primit îngrijiri medicale, urmând să fie supus unei intervenţii chirurgicale. Acesta a trimis şi o filmare realizată de un martor, care surprinde o parte din conflict.

Citește și: Șah pe piața mașinilor electrice. Pregătește ID. 2all, cât un Polo, la sub 25.000 €

„La data de 4 martie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Blejoi au fost sesizați despre faptul că, în incinta unui centru comercial din localitatea Blejoi are loc un conflict între mai mulți tineri.

În baza sesizării polițiștii au constituit echipa operativă, fiind depistați la fața locului doi tineri cu vârstele de 20 și 23 de ani, dar și un bărbat în vârstă de 48 de ani, care au declarat că ar fi fost victimele unor agresiuni.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un tânăr în vârstă de 23 de ani, în timp ce se afla în incinta unui centru comercial ar fi fost agresat de către un alt tânăr în vârstă de 20 de ani.

De asemenea, în timpul altercației o tânără în vârstă de 20 de ani ar fi fost și aceasta agresată fizic.

Tot în timpul conflictului dintre aceștia, un bărbat în vârstă de 48 de ani ar fi fost lovit de către un alt tânăr în vârstă de 25 de ani", au comunicat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

Citește și: Moment istoric în istoria auto: Volanul și pedalele (frână - accelerație), declarate piese opționale

"În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că unul dintre tineri ar fi scos un obiect tăietor-înțepător pe care l-ar fi afișat în scop de intimidare, fără însă a lovi vreo persoană cu acesta. 

La data de 5 martie a.c., în urma probatoriului administrat față de trei tineri cu vârstele de 20, 23 și respectiv 25 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Ulterior la data de 6 martie a.c., cei trei au fost prezentați procurorului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive, față de aceștia fiind ulterior dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase", a mai detaliat Poliţia Prahova.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te