Valea Oltului, blocată de un accident rutier. Coliziune între două autotrenuri

DE Eduard Niculescu | Actualizat: 28.11.2023 - 16:15
Valea Oltului a fost blocată de un accident rutier - Foto/alba24.ro/ISU Sibiu

Valea Oltului a fost blocată de un accident rutier în această după-amiază. Două autotrenuri s-au ciocnit în zona localității Boița, rezultând rănirea unuia dintre șoferi.

SHARE

Traficul rutier a fost blocat pe Valea Oltului, la Boița, județul Sibiu, în urma unui accident rutier. Două autotrenuri ce transportau mașini s-au ciocnit frontal, rezultând rănirea unuia dintre șoferi.

Valea Oltului, blocată de un accident rutier. Coliziune între două autotrenuri

DN7 - Valea Oltului, o zonă renumită pentru evenimente rutiere, a fost blocat marți după-amiază, în zona Boița, în urma unui accident rutier.

Drumul ce face legătura între Sibiu și Vâlcea a fost scena unei coliziuni frontale între două camionete cu platformă de transport mașini au intrat în coliziune frontală, conform alba24.ro.

Un bărbat de 35 de ani a fost rănit. A fost scos din caroseria ansamblului rutier de către echipajele ISU, fiind transportat la spital. 

Citește și: Accident cu patru răniți în Delta Dunării. A fost solicitată intervenția elicopterelor SMURD

„DN 7, km. 247+600, în afara localității Boița, trafic blocat total din cauza producerii unui accident rutier în care sunt implicate două ansambluri rutiere (platforme transport auto)”, a transmis purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Sibiu, Elena Welter, potrivit adevarul.ro.

Sursa citată a mai menționat că din primele cercetări efectuate a reieșit că impactul a avut loc pe fondul neacordării de prioritate. Vinovat se face un șofer de 54 de ani, din Argeș care nu s-a asigurat în momentul pătrunderii de pe drumul național într-o parcare din zona DN7 / E81.

TIR-ul pe care-l conducea a intrat astfel în coliziune cu un alt autotren condus pe sensul Vâlcea - Sibiu de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Vâlcea.

Citește și: Despăgubiri de 500.000 de euro pentru un bărbat rămas paralizat după un accident rutier

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu a mobilizat la fața locului două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere, una de primă intervenție și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

„Bărbatul în vârstă de 35 de ani a avut nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD, urmând a fi transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu.

Bărbatul este conștient și are un traumatism la picior și un traumatism cranio-cerebral”, a completat purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Andreea Ștefan, potrivit aceleiași surse.

Alte două persoane implicate în accident nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te