Un șofer român a murit într-un accident teribil la ieșirea din țară. Era așteptat acasă de doi copii

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 27.02.2024 - 07:10
Un șofer român a murit într-un accident teribil la ieșirea din țară. Era așteptat acasă de doi copii - Foto: Arhivă / imagine rol ilustrativ

Un șofer român a murit într-un accident teribil la ieșirea din țară. Era așteptat acasă de doi copii. Cum s-a întâmplat totul și cine a mai fost implicat în acest accident.

SHARE

Un șofer român a murit într-un accident teribil la ieșirea din țară. Era așteptat acasă de doi copii. Cum s-a întâmplat totul și cine a mai fost implicat în acest accident.

A murit într-un accident teribil

Drumul unui șofer de microbuz român s-a oprit brusc în Ungaria, unde a intrat în coliziune cu un alt microbuz înmatriculat în România.

Pentru Viorel Dăscălescu avea să fie ultima călătorie. Acasă, bărbatul din Olginzi, județul Neamț, în vârstă de 48 de ani, era așteptat de soție, dar și două fetițe.

Citeşte şi: FOTO Accident înfiorător, pe „Autostrada Ford”. Șofer începător, ceață, mâzgă, 183 km/h

Accidentul a avut loc, vineri dimineața, în jurul orei 06:15, la periferia orașului Báránd, aproape de vama Borș, între două microbuze românești care transportau oameni și pachete spre și dinspre Italia.

Într-un microbuz se aflau trei persoane, iar în celălalt șapte. Două persoane au fost transportate la spital în stare gravă. Inima lui Viorel s-a oprit însă la locul impactului.

Vestea morții a căzut ca un trăsnet pentru cei dragi.

Destinul bastard ți-a curmat viața prea devreme la mai puțin de 48 de ani.Ai lăsat atâta durere în sufletul dragei tale soții și ale celor două micuțe fetițe, în sufletul părinților, rudelor apropiate, a tuturor celor ce te-au cunoscut.

Veșnică să-ți fie pomenirea din neam în neam! Sincere condoleanțe celor dragi, bunul Dumnezeu să vă întărească să puteți purta această imensă durere în suflet!”.

„Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să le dea putere și tărie sufletească! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Amin!”, „Sincere condoleanțe multă putere ! Familiei și nu fiți triști. Într-o zi ne vom regăsi în cer. Dumnezeu să îl odihnească!” „Viorel! Nu am puterea să accept că e adevărat!

Citeşte şi: Accident pe tronsonul nedeschis al autostrăzii A3: Patru răniți după impactul dintre 3 autovehicule

Nu vreau să accept că ți s-a întâmplat drept ție, tu acel OM BUN cu suflet mare! Tu erai acel coleg care săreai în ajutor de fiecare dată pentru colegii tăi care făceau aceeași meserie cu multe tăișuri usturătoare…

Plecăm de acasă de lângă cei dragi și nu știm dacă ne mai întoarcem cu bine la ei. Ai plecat prea repede în ultima cursă pe sens unic, offf Doamne!”, sunt doar câteva din mesajele scrise de cei dragi.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te