Un șofer drogat s-a răsturnat cu maşina lângă Gherla. Doi răniți, unul în stare gravă

DE Alexandru Pop | 15.10.2022 - 18:52
În urma impactului, un tânăr în vârstă de 22 de ani, pasager în autoturism, a fost transportat la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri - Foto: INQUAM PHOTOS/ George Vilia

Un bărbat a fost transportat la spital în stare de inconştienţă, iar altul a fost rănit mai uşor, după ce un tânăr aflat sub influenţa substanţelor psihoactive a lovit câţiva arbori şi s-a răsturnat, sâmbătă, cu maşina pe care o conducea, în apropiere de Gherla.

SHARE

"Sâmbătă, 15 octombrie, în jurul orei 14,50, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe DN1C E576, în afara localităţii Nima.

Din primele informaţii, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Dej, care se deplasa cu autoturismul pe direcţia Dej spre Gherla, ajuns la km 51+700 m, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă pe partea dreaptă, intrând în coliziune cu câţiva arbori din proximitatea drumului, ulterior răsturnându-se.

În urma impactului, un tânăr în vârstă de 22 de ani, pasager în autoturism, a fost transportat la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar la testarea pentru depistarea substanţelor psihoactive a fost înregistrat rezultat pozitiv", se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Citește și: S-a aflat primul salariu al Andreei Marin. Îmi ajungea doar de un sacou. La "Surprize" primeam puțin

Potrivit sursei citate, cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

"Pompierii din cadrul Detaşamentului Dej au intervenit în această după-amiază la un autoturism răsturnat pe raza localităţii Nima. La faţa locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi unul SAJ.

Citește și: 24 de persoane trimise în judecată de DIICOT pentru trafic de droguri și pentru spălare de bani

Apelul de urgenţă a venit în jurul orei 14,50, iar echipajele au găsit la locul intervenţiei un autoturism răsturnat pe plafon în afara părţii carosabile, cu ocupanţii ieşiţi din acesta. Doi bărbaţi au fost consultaţi de către echipajele SMURD şi SAJ, dintre care unul se afla în stare de inconştienţă.

Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri şi investigaţii de specialitate, iar celălalt bărbat a refuzat transportul la spital. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor, prin deconectarea bornelor bateriei, cât şi pentru siguranţa salvatorilor şi a persoanelor implicate în accident", arată ISU Cluj.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te