Un medic spune că e terorizat de Tzancă Uraganu: Ne-a înjurat copilul. A spus că aude trafaletul

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 24.07.2022 - 19:58
Un medic spune că e terorizat de Tzancă Uraganu: Ne-a înjurat copilul. A spus că aude trafaletul pe perete Foto: Instagram/Facebook

Manelistul Tzancă Uraganu este acuzat de un medic stomatologși soția lui, care au un copil de 3 ani, că îi terorizează de la începutul anului. Tzancă Uraganu le-ar filovit ușa cu piciorul, apoi i-ar fi înjurat pe toți, inclusiv copilul de trei ani.

SHARE

Pe la începutul lui ianuarie, tânăra familie își propunea să renoveze apartamentul din cartierul Cosmopolis, așa că cei doi au umblat prin vecini, pentru a le cere acceptul. Asta pentru că ar fi urmat o perioadă de disconfort, de înțeles, de altfel. 

Citește și: Interlopul Petre Geamănu a aruncat la câini doi nepalezi prinși că pescuiau cu curent electric

Toate bune și frumoase, până când au bătut la ușa lui Tzancă Uraganu’, locatarul de sub ei. Atunci a aflat medicul că are un vecin celebru.

Citește și: FOTOREPORTAJ Năvodari a luat fața stațiunii Mamaia și la 200 lei baldachinul VIP și 60 lei/șelongul

A înjurat muncitorii și soția

”Totul a început în ianuarie, când am demarat renovarea apartamentului.

A venit, mi-a înjurat toți muncitorii, pe soție, că numai ea e acasă, eu plec dimineața, vin seara. Apoi, a trebuit să schimbăm geamurile, de termopan. I-a înjurat pe muncitorii ăia. Apoi, a trebuit să zugrăvim, i-a înjurat și pe ăia.

A înjurat toate echipele, trei echipe de oameni, pe toți i-a înjurat și i-a amenințat. Pe nevastă-mea, de fiecare dată.

Eu am mers la el, la început: uite, îmi pare rău, o să încep renovările. Vecinii de lângă mine au înțeles. Dar el mi-a zis că e artist și doarme ziua și că, dacă vreau să încep să lucrez, să încep după ora 15:00. I-am zis: muncitorii lucrează până la ora 17:00. Mi-a zis că nu-l interesează, să-i pun să lucreze noaptea! I-am zis că voi pune muncitorii să înceapă la ora 10, nu la 8, nu a fost OK nici așa.

I-am zis apoi că muncitorii o să se grăbească, o să termine într-o săptămână, sper să nu mai aibă nimic cu bormașina și nu știu ce… Iar toate au fost gata într-o lună. Apoi, am schimbat geamurile și am zis: gata, asta e!

Dar el a venit de fiecare dată, a zis, inclusiv, că se aude cum se dă cu șpaclul, când s-a pus gletul la perete după ce s-au pus geamurile. Mi-a mai spus că aude cum se mișcă trafaletul. I-am zis: n-am ce să fac, vreau să termin odată și gata!”, curge povestea.

Medicul Sabin Herman a sperat, până în ultima clipă, că Tzancă se va liniști. Avea să se înșele. Ba chiar l-ar fi sfidat.

”Noi am crezut că o să înceteze, dar s-a ajuns la teroare. Și văd că nimeni nu poate să-i facă nimic. Mi-a zis: mă p&$ pe procesul tău! Păi un om normal nu ar zice asta. Dar nu pot să-l las, pentru că nu știu unde se ajunge. Pentru că omul ăsta e chiar pe treaba lui, e o nebunie. Ultima, că a făcut gălăgie copilul, alergând prin casă. De asta a venit el să-mi spargă ușa! Pentru că a făcut gălăgie copilul.

Cel mai rău a fost cu copilul. Deci, din ianuarie și până acum e tot așa. Din când în când vine și ne înjură. Păi ușa mea nu se mai închide, acum, ca lumea. Mi-a îndoit yala în ianuarie”, a fost dezvăluirea medicului care și-a angajat avocat cunoscut, Gheorghe Mușat, și a făcut, deja, plângeri la Judecătoria Sectorului 1 și la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

Ce treabă are copilul?

 
” Am avut chiar de curând o întâlnire cu Tzancă Uraganu’, m-a abordat, bineînțeles, niciodată singur, tot timpul însoțit de cineva. I-am zis, domnule, nu mai avem ce discuta, de acum discutăm doar prin avocați. Am făcut plângere la Poliție, am făcut plângere civilă la Judecătoria Sectorului 1, că am înțeles că acolo are domiciliul în buletin, și mai e formulată o plângere penală, care va fi adresată Judecătoriei din Buftea.

Ultima oară a venit și mi-a zis că el vrea să-mi vorbească. I-am zis că nu mai avem ce vorbi, nu mai avem cum să ne înțelegem, că i-am deschis proces. Și atunci a început cu să-mi bag în procesul vostru, și-n tine, și-n nevastă-ta, și-n familie, și-n copil… I-am zis: «Dar ce treabă are copilul»?”, a dezvăluit medicul pentru cancan.ro .

A dat cu piciorul în ușă pentru că mergea copilul prin casă

El a mai avut o izbucnire, mai demult, când mi-a zis că o să ne terorizeze. La o săptămână după, el a venit și i-a cerut scuze soției. Că-i pare rău, că a fost obosit, că s-a enervat, că nu știu ce, dar nu se va mai întâmpla. Ei, a venit apoi partenera lui și a început să reproșeze că fiul nostru face zgomot, că aleargă prin casă, ziua la ora 13.

Iar după două ore, a venit Tzancă, însoțit de un bărbat, și a început să dea cu piciorul sau cu ceva în ușă ca s-o spargă, nu înțeleg de ce? Soția era acasă și a început să filmeze. Iar la final a chemat Poliția. Poliția a venit de două ori în ziua aia, nu i-a dat amendă, nu i-a dat nimic.

Soția mea a ajuns sub escortă la Poliție să depună plângere. Ținea copilul în brațe, era foarte emoționat de ce se întâmplase, și soția nu a putut scrie atunci plângerea. A trebuit s-o scrie la vreo două săptămâni. Dar nu s-a făcut nimic”, curg pasajele din mărturia celui care se simte terorizat de manelist.

”Prima oară a venit, te-a înjurat, și-a cerut scuze. A doua oară a venit, a dat cu piciorul în ușă, a treia oară ce se întâmplă? Îți dă în cap? Te omoară? E din ce în ce mai rău. Soția mi-a zis: eu nu mai ies afară cu copilul. Ultima oară era pe hol cu trei pe lângă el”, a mai spus Sabin.

Concertul lui Tzancă Uraganu, oprit de mascați

Tzancă Uraganu are și alte probleme cu legile. Anul acesta, polițiștii și mascații au intervenit într-un club în care concerta acesta, împărțind amenzi uriașe.
În clubul din Bihor, unde manelistul a urcat pe scenă, au fost găsite mai multe nereguli cu privire la locație în sine, amenzile cu pricina fiind suportate de către cei din organizare.

De asemenea, s-a descoperit că membrii formației alături de care Tzancă Uraganu concerta nu aveau carte de muncă, fiind plătiți „la negru”. Din acest motiv, manelistul a primit o amendă usturătoare în valoare de 200.000 lei.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te