Reglare de conturi în lumea interlopă. „Directorul” i-a pus pe Serafin și Buză să-l atace pe Prințul

DE Daniel Toșa | Actualizat: 24.10.2024 - 08:15
Reglare de conturi în lumea interlopă. „Directorul” i-a pus pe Serafin și Buză să-l atace pe Prințul - Foto: Profimedia images - Caracter ilustrativ
Reglare de conturi în lumea interlopă. „Directorul” i-a pus pe Serafin și Buză să-l atace pe Prințul - Foto: Profimedia images - Caracter ilustrativ

În urma unui conflict legat de un imobil din Bragadiru, șapte persoane au fost instigate de Dragomir George, cunoscut ca „Directorul”, să atace violent două persoane, în noaptea de 16-17 august 2024. Incidentul a avut loc într-o benzinărie din Giurgiu.

SHARE

Polițiștii din cadrul Serviciului Grupuri Infracționale Violente, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au desfășurat miercuri 16 percheziții domiciliare într-un un dosar penal ce vizează infracțiuni de șantaj, lovire, distrugere și tulburarea ordinii publice.

Reglare de conturi în lumea interlopă. Directorul i-a pus pe Serafin și Buză să-l atace pe Prințul

Operațiunea JUPITER, derulată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, a vizat destructurarea unei rețele interlope implicate în acte de violență și infracțiuni financiare.

Conform anchetatorilor, în noaptea de 16 spre 17 august 2024, șapte indivizi au urmărit două victime, Iosif Ion, cunoscut sub numele de „Marvis”, și Verigă Florian, zis „Prințul”, din București până la o stație de alimentare din localitatea Ghimpați, județul Giurgiu.

Sub coordonarea lui Dragomir George, supranumit „Directorul”, cei șapte au fost identificați ca fiind Dragomir George-Nicolas, Costache Marius, zis „Serafin”, Costache Vasile-Anderson, Dragomir Florin-Eduard, Nicolae Florin, Maria Cezar și Văduva Valentin-Marius, zis „Buză”.

Suspecții i-au atacat violent pe „Marvis” și „Prințul”, folosind arme albe, inclusiv cuțite și bastoane telescopice, în urma unui conflict preexistent.

Incidentul a tulburat grav ordinea publică, iar motivele agresiunii par să fie legate de achiziționarea unui imobil în localitatea Bragadiru, județul Ilfov, de către „Marvis”, în ciuda unei înțelegeri anterioare cu gruparea interlopă, condusă de Bratu Nicușor, zis „Elvis Pian”, și Constantin Mișu.

Înainte de atac, victima a fost amenințată și pe rețelele de socializare. Suspecții Bratu Nicușor și Constantin Mișu i-au transmis mesaje de intimidare lui „Marvis” pe Facebook, avertizându-l să renunțe la intenția de a se stabili în Bragadiru.

De asemenea, Motoi Liviu-Alexandru a adresat un mesaj public de amenințare cu acte de violență, menționând explicit că vor urma represalii dacă „Marvis” nu își schimbă decizia.

În acest dosar penal prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 300.000€.

Ancheta continuă sub coordonarea procurorilor, iar cei implicați riscă să fie acuzați de șantaj, violență și tulburarea liniștii publice.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te