Realizatoarea Mădălina Dobrovolschi a plecat de la Realitatea Plus. Fiica patronului i-a luat locul

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 01.10.2020 - 11:52
Mădălina Dobrovolschi Foto: Facebook

Mădălina Doborvolschi a venit la postul tv Realitatea, în luna martie după ce a demisionat din funcția de purtător de cuvânt a președintelui Klau Iohannis. Până ieri, ea a realizat emisiunea "Legile Puterii". Locul ei va fi luat de fiica patronului Maricel Păcuraru

SHARE
Emisiunile Mădălinei Doborvolschi au fost, în cea mai mare parte, critice la adresa PSD. 
 
"A fost ultima emisiune la Realitatea Plus. Vă mulțumesc mult pentru ca ați fost alături de mine. Am simțit în fiecare zi susținerea voastră! Postul a decis o schimbare de politică editorială. Le mulțumesc și colegilor! O mențiune de final, dar foarte importantă- în comunicatul postului s-a strecurat o eroare- NU MĂ ALĂTUR ECHIPEI DE GUVERNARE. Când voi avea anunțuri despre următorii pași vă asigur că le voi face eu, ca de obicei, aici!
Vă îmbrățișez pe toți!", a fost mesajul postat de Mădălina Dobrovolschi pe contul ei de Facebook. 
 

Retrăiesc ce mi s-a intamplat si mie de cel puțin 4-5 ori. Ma tot gandesc sa relatez la un moment dat cum e cu presa din România...

Publicată de Oana Stanciulescu pe Miercuri, 30 septembrie 2020
Emisiunea "Legile puterii" va fi prezentată, începând de luni, 5 octombrie, de Alexandra Păcuraru, fiica patronului postului, Maricel Păcuraru. 

„Într-o societate zguduită de pandemie şi de jocuri politice care ne influenţează viaţa în permanenţă, cu decizii luate peste noapte, avem nevoie de răspunsuri în fiecare zi și de cineva care să știe să pună întrebările potrivite. Vrem să aflăm adevărul de la oameni implicați și analizele pertinente ale profesioniștilor. De luni până vineri, de la ora 21.00, timp de două ore, veți vedea cele mai avizate păreri, cele mai precise previziuni și analize despre evenimentele zilei, despre subiectele care ne interesează. Fostei realizatoare a emisiunii ,,Legile puterii”, Mădălina Dobrovolschi, îi urăm mult succes şi suntem convinşi că va avea parte de el în continuare datorită profesionalismului de care dă dovadă în fiecare zi.”, a fost mesajul redacției Realitatea Plus. 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.