Politicienii care au cinstit ia pe Facebook de 1 Decembrie: Firea, Barna și Pîslaru

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 02.12.2020 - 12:45
Sursa: Facebook

1 Decembrie a fost mereu un prilej pentru politicieni de a arăta că sunt mândri că-s români, iar portul iei este un simbol pentru aceasta. Acum însă, majoritatea politicienilor nu au postat fotografii cu portul național. Au fost însă, câteva excepții.

SHARE

Anul acesta, Gabriela Firea, Dan Barna și eurodeputatul USR Dragoș Pîslaru au postat imagini cu ei îmbrăcați în port național, în timp ce politicienii de frunte ai celorlalte partide au preferat să pună fotografii în care erau îmbrăcați la costum sau în ținută casual. Nici măcar Victor Ponta de la Pro România nu și-a pus o poză care să arate că este mândru de portul național. 

"Cu fiecare bātaie a inimii si fiecare respiratie, în zile fericite sau în tristeti împovārātoare, dragostea de tarā ne rāmâne neschimbatā, precum dragostea de mamā. Azi, de ziua ta, iartā-ne, patrie, pentru ce ti-am gresit! Sā fii demnā, mândrā de fiii tāi si respectatā în lume! La anul sā te putem sārbātori cum o fāceam odinioarā si cum meriti! Fārā restrictii, fārā poveri! La multi ani, România! La multi ani, dragi români! 💙💛❤️", a scris pe pagina sa de Facebook, Gabriela Firea.

 

"De ziua națională, îi doresc României să aibă curajul de a privi hotărât în viitor.
Avem resursele necesare, avem atâția oameni competenți și onești și avem motivația de a purta această luptă pentru schimbarea necesară.
Țara aceasta merită mult mai mult decât a primit până acum. Și, în câteva zile, împreună, putem să o dovedim.
La mulți ani, România! La mulți ani buni!
P.S.: Fotografia este de la Alba Iulia dintr-o perioadă, care sper să revină cât mai curând, în care bucuria lui 1 Decembrie o petreceam cu toții împreună. Anul acesta sărbătoarea rămâne exclusiv una a sufletului, dar am încredere că la anul ne vom revedea din nou călcând pe urmele celor care-au făcut posibil acel 1918 fondator de țară mare", a fost mesajul care a însoțit fotografia postată de Dan Barna. 

De ziua națională, îi doresc României să aibă curajul de a privi hotărât în viitor. Avem resursele necesare, avem...

Publicată de Dan Barna pe Marţi, 1 decembrie 2020
 
"Azi am avut parte de încă o rundă de negocieri cu Comisia și Consiliul UE pe Mecanismul de Redresare și Reziliență (672,5 miliarde de euro).
Chiar dacă nu am avut timp să sărbătoresc 1 decembrie ca în alți ani, am fost permanent cu gândul la România și la potențialul ei de dezvoltare prin cele peste 30 miliarde de euro care vor fi alocate țării noastre prin acest mecanism.
Dacă fiecare dintre noi vom pune umărul la schimbare, fie doar și prin vot în 6 decembrie, sunt convins că România poate să ajungă în avangarda Europei, acolo unde îi este locul 🇷🇴", a scris eurodeputatul USR, Dragoș Pîslaru. 
 
 

Azi am avut parte de încă o rundă de negocieri cu Comisia și Consiliul UE pe Mecanismul de Redresare și Reziliență...

Publicată de Dragoș Pîslaru pe Marţi, 1 decembrie 2020

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te