Motivul pentru care Loredana Groza a divorțat după două decenii de mariaj? S-a aflat abia acum

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 14.07.2024 - 17:29
Motivul pentru care Loredana Groza a divorțat după două decenii de mariaj? S-a aflat abia acum - Foto: FB
Motivul pentru care Loredana Groza a divorțat după două decenii de mariaj? S-a aflat abia acum - Foto: Arhiva personala Loredana Groza / imagine cu caracter ilustrativ

Motivul pentru care Loredana Groza a divorțat după două decenii de mariaj? S-a aflat abia acum. Ce a declarat artista despre despărțire și de ce nu a aflat presa decât după doi ani de la divorț?

SHARE

Motivul pentru care Loredana Groza a divorțat după două decenii de mariaj? S-a aflat abia acum. Ce a declarat artista despre despărțire și de ce nu a aflat presa decât după doi ani de la divorț?

Motivul divorțului dintre Loredana Groza și Andrei Boncea 

Loredana Groza a fost căsătorită timp de 21 de ani cu producătorul său, Andrei Boncea. Cei doi au făcut nunta în anul 1998, iar rodul iubirii lor este fiica lor, Elena. Tânăra are 25 de ani. 

Loredana și Andrei Boncea au divorțat în urmă cu aproximativ doi ani, fără tam-tam. Presa mondenă a aflat târziu, deși se spunea că Loredana Groza și Andrei Boncea s-au separat încă din 2019.

Citește și: Cum arăta Loredana Groza în tinerețe? Vedeta a postat o poză cu ea din 1995: „Ritualul meu e simplu”

La finalul anului 2023, artista a făcut primele declarații cu privire la despărțirea de producătorul de televiziune. Potrivit spuselor sale, deși mulți au speculat pe seama divorțului său, ea știe cum au fost lucrurile în realitate.

„Eu știu care e adevărul meu și atunci când știu care e adevărul meu, orice spun alții care n-are legătură cu adevărul acesta nu îmi pasă. E ușor să arunci cu noroi, e ușor să jignești, e ușor să faci rău. Nu dau replică, de ce să-mi consum energia? Lasă lumea să vorbească!”, a mărturisit Loredana Groza.

Artista a povestit cum s-a decis să divorțeze de Andrei Boncea. Aceasta în ciuda sfaturilor pe care le-a primit de la cei apropiați. Mulți i-au transmis că după despărțire, cariera sa se va sfârși, dat fiind poziția fostului soț.

Cu toate acestea Loredana Groza a decis să-și asume responsabilitatea și să își ia soarta în propriile mâini. Ea îi sfătuiește pe toți ceilalți să facă același lucru și să-și asume responsabilitatea pentru deciziile proprii.

Citește și: Loredana Groza s-a despărțit de Andrei Boncea. Bănuită de operații estetice, nu a recunoscut

„Mulți mi-au zis că sunt nebună, ce o să fac, ce-o să zică lumea... Că o să-mi distrug cariera, chiar și cei apropiați mi-au zis. Îmi asum această răspundere și cred că dacă toată lumea și-ar asuma răspunderea și n-ar da vina pe alții pentru eșecul pe care îl au uneori în viață, ar fi mult mai bine.

Asta e problema în ziua de azi, lumea nu mai este responsabilă. Dacă e să dau un sfat oamenilor, este să fie responsabili pentru tot!”, a mai spus cântăreața în podcastul lui Mihai Morar.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te