Medic din Craiova: „Streinu-Cercel, lasă-ne! Opriţi acest joc pervers! Deveniţi patetici!”

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 30.03.2020 - 10:09
Medicul Alexandru Cezar Andriţiu, în sala de opeaţie FOTO Facebook / Cezar Alexandru

Alexandru Cezar Andriţoiu, medic în cadrul Spitalului de Urgenţă Militar „Dr.Ştefan Odobleja“ din Craiova, a criticat, în termeni vulgari, în diverse postări făcute pe pagina sa de Facebook, felul în care autoritățile gestionează criza provocată de epidemia cu noul coronavirus.

SHARE

Într-o ultimă postare, doctorul Alexandru Cezar Andriţoiu vorbește despre faptul că autoritățile „dezinformează populația” și susține că epidemia cu noul coronavirus ar fi, de fapt, „un joc pervers”, care „trebuie oprit”. Doctorul mai vorbește despre o „isterie colectivă”, în condițiile în care Organizația Mondială a Sănătății a declarat, acum câteva săptămâni, pandemie de COVID-19, iar zilnic, în lume, sunt diagnosticați zeci de mii de noi pacienți și de morți. 

După o serie de postări pe aceeași temă, medicul Alexandru Cezar Andriţoiu și-a șters mesajele de pe pagina sa de Facebook.

Redăm, mai jos, ultima postare a medicului Andrițiu despre modul în care autoritățile gestionează criza privind noul coronavirus. Postarea a fost redată de mai mulți internauți, conform cotidianului „Adevărul”:

„Încetaţi cu declararea deceselor din cauza COVID! Opriţi acest joc pervers! Deveniţi patetici! Alo! Presa! Ce e mişto să tot vorbeşti despre morţi? Acum o lună imi futeaţi toată ziua cu morţii din accidente rutiere!

În spitalele din România se moare din infecţii intra-spitaliceţti cât nu puteţi voi să număraţi! Rujeola omoară! Gripa omoară! Ne-aţi otrăvit mâncarea si ne omorâţi zilnic de cancer! Avem 1 milion de infectaţi cu virus hepatitic C! Acum vreo doi ani mureau copiii cu aşa -zis sdr. hemolitic-uremic.

De fapt... apa din fântâni era infectată! Veniseră unii să caute gaze de şist pe la noi! Aţi tăcut mâlc! Streinu-Cercel!! Lasă-ne! Că ştim cine eşti! Îţi ies gradele de sub halat. Unde vreţi să duceţi isteria asta colectivă?

Opriţi-vă! Până nu vă opreşte o turmă înfometată şi disperată care ar putea să vă mature fără ca voi să stiţi nici măcar unde este Târgoviştea pe hartă! OPRIŢI-VĂ! POPORUL ROMÂN NU MERITĂ ASTA!", a scris doctorul pe pagina sa de Facebook.

După câteva ore, medicul a şters mesajul. La fel a făcut şi cu toate celelalte postări pe care le-a scris şi le-a încheiat de fiecare dată cu urarea "Epidemie uşoară". Medicul acuza autorităţile că nu ştiu cum să procedeze atunci când se confruntă cu o situaţie de criză. 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -