Manelistul Tzancă Uraganu, bătut crunt de un interlop. Guță și Florin Salam au pățit-o și ei

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 20.11.2020 - 11:06
Foto: Facebook /Tzanca Uraganul

După lui Florin Salam era să-i fie tăiată limba de unul dintre Duduieni, iar Nicolae Guță a fost tâlhărit, un alt manelist, Tzancă Uraganul a fost bătut crunt de un interlop periculos.

SHARE

Totul ar fi plecat de la intenția interlopului de a-i lua banii și bijuteriile pe care Tzancă Uraganu le-ar fi avut la el. Manelistul fusese invitat să cânte la un eveniment.

Totul a fost făcut public de manelist pe contul său de pe rețelele de socializare.  

Citește și

INTERCEPTĂRI Șefii Duduienilor, supărați pe maneliști: Îi tai limba lu' Salam, să moară copiii mei

Duduienii care voiau să-i taie limba lui Salam, trimiși în judecată pentru tâlhărie, șantaj

"Am fost la bulangiul ăsta, am fost până acolo cu fata mea că au avut și ei o problemă, nu mai vreau să dau detalii. Și separat că a cerut bani de la mine și a vrut să-mi ia brățările, că este un fomist, a sărit la mine între 20 de inși care erau acolo. Când m-a văzut, singur, în altă parte, n-a mai sărit, n-a mai făcut nimic. Să-i dau bani! Să știe toată lumea, să audă televiziunile, nu am de ce să mă feresc. Știe toată garda, știe… Pentru că eu sunt un om al legii, eu nu mă împotrivesc legii…

Este și el pe live aici. Este tare în gură cu mine și este prost în meserie. Eu am fost acolo singur, nu am fost nici pe scandal, nu am fost pe nimic… Eu am fost singur și erau mai mulți. Bine, n-a fost ceartă cu ăilalți, doar cu ăsta și cu ăla, cu gura aia de iepure.

Să moară fata mea, domnul G…, dacă n-ai stat în genunchi cu ăia, care-i știi tu, că nu mai dau nume, nu vreau eu să vorbesc de oamenii ăia. Numai săbii de n-ai luat! Și dacă ai fost în stare să faci nimic în viața ta. Cu ce îngropi tu în bani, că ești proxenet? Ești un proxenet care faci bani din furăciuni și din… o ai pe prostituata aia, pe A… Ai vrut să-mi iei banii, ai vrut să-mi iei astea… Nu-i frumos ce încerci tu să faci. Ai dat zvonul că mi-ai dat… Ai sărit la mine, erați 20 de inși acolo, ia uite-mă ce m-ai desfigurat”, a spus Tzancă Urganu în live, conform playtech.ro .

Citește și

Polițiștii care s-au pozat cu Tzancă Uraganul după ce l-au amendat, anchetați

 

Nicolae Guță și Florin Salam, amenițați cu bătaia dacă nu cântă gratis

13 membri ai clanului de interlopi Duduianu, din Capitală, au fost trimiși în judecată pentru că au șantajat și tâlhărit mai mulți maneliști. Printre victimele Duduienilor se află Florin Salam și Nicolae Guță.

„În perioada octombrie 2017 - iulie 2020, suspecții, cunoscuți în spațiul social avaând ca preocupare săvârșirea de fapte cu violență, profitând de autoritatea conferită de apartenența la o anumită familie, prin amenințare cu acte de violență au determinat sau au încercat să determine, persoanele vătămate, interpreți de muzică de petrecere, să le remită sume importante de bani, de până la 100.000 de euro, sau să presteze servicii artistice în mod gratuit la mai multe evenimente”, conform unui comunicat al Parchetului de le pângă Judecătoria Sector 1.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te