Liderul formației Azur de urgență la spital. „Mi-am pierdut echilibrul și vederea”. Diagnostic crunt

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 30.01.2024 - 15:30
Liderul formației Azur de urgență la spital. „Mi-am pierdut echilibrul și vederea”. Diagnostic crunt - Foto: Libertatea / imagine cu caracter ilustrativ

Liderul formației Azur de urgență la spital. „Mi-am pierdut echilibrul și vederea”. Diagnostic crunt. Ce i-au spus medicii artistului Nelu Vlad, după ce i s-a făcut rău pe scenă.

SHARE

Liderul formației Azur de urgență la spital. „Mi-am pierdut echilibrul și vederea”. Diagnostic crunt. Ce i-au spus medicii artistului Nelu Vlad, după ce i s-a făcut rău pe scenă.

Nelu Vlad de urgență la spital 

Solistul trupei Azur, artistul Nelu Vlad în vârstă de 73 de ani a ajuns de urgență pe mâinile medicilor după ce i s-a făcut rău la un concert. 

Acesta a declarat pentru o emisiune TV că înainte de a urca pe scenă și-a pierdut echilibrul. În cele din urmă, ajutat de colegi a reușit să ducă concertul la bun sfârșit, iar apoi a plecat direct la spital, unde și-a pierdut și vederea. 

Medicii i-au oferit un diagnostic crunt. 

”Îngrijorător a fost la început pentru că mi s-a făcut rău la un concert, la Satu Mare, mi-am pierdut echilibrul și nu puteam să urc pe scenă.

Cu ajutorul colegilor am urcat, am rămas într-o poziție fixă, am cântat două ore apoi am plecat la Cluj. Acolo, aceeași poveste, numai că a fost mai pronunțată și mi-am pierdut și vederea. După ce mi-am revenit, vedeam dublu.

Am chemat ambulanța, m-au dus la urgență și mi-au găsit un heamtom între creierul mic și creierul mare imposibil de operat.

Am trecut pe tratament, după trei zile sunt semne că o să-mi revin. Am început să merg și să văd bine, sunt pe mâna unui specialist vestit, dr. Văcăraș. E foarte atașat de pacienți și explicit, mi-a promis că în zece zile rezolvă problema”, a declarat Nelu Vlad pentru Star Popular.

Citește și: VIDEO Primul baterist al legendarei formaţii rock AC/DC a murit. Avea 77 de ani

Și-a făcut analizele complete cu o săptămână mai devreme, nimic îngrijorător

Ciudat a fost însă că, deși artistul și-a făcut analizele complete cu o săptămână înainte, nimic nu prevestea diagnosticul.

”Sunt internat de pe 27 ianuarie, până pe 10 februarie cred că o să mă țină. Azi am făcut un C.T. și arată că sângele care era împrăștiat s-a resorbit și a rămas doar hematomul care trebuie luat în considerare, spre final o să fac un RMN și atunci să aflu și de unde a provenit toată treaba asta.

Analizele erau foarte bune, o săptămână aveam de când le făcusem la spitalul Parhon, unde mă internez în fiecare an să-mi fac toate analizele de la A la Z. Inclusiv CT la cap am făcut, dar nu mi-a ieșit nimic”, a mai declarat artistul pentru sursa citată.

Artistul Nelu Vlad, carieră de succes în muzică după ce a fost dat afară din Academia de poliție

Formația Azur a fost înființată în 1984 la Brăila, iar de atunci a cunoscut o popularitate foarte mare. Printre cele mai cunoscute piese ale lor se numără: „Cenușăreasa”, „Nu sînt prost, dar nici deștept”, „Mona (Se mărită Mona)”.

Despre viața lui dincolo de scenă, el a povestit într-un interviu pentru lumeasatului.ro. A jucat fotbal, a făcut liceul la seral, apoi a mers la Academia de Poliție din București, de unde a fost exmatriculat din cauza unei rude.

Artistul s-a întors acasă, la Brăila. La un moment dat, a mers cu soția la o nuntă și și-a dat seama că el putea cânta mai bine decât cântăreața prezentă la eveniment.

„Cu banii pe care i-am strâns din bursă am cumpărat instrumente muzicale şi vreme de patru ani am început să studiez. (…) Am fost autodidact. Pe urmă am pus bazele unei formaţii, Azur se numeşte, şi de atunci a început o ascensiune fulgerătoare, care efectiv m-a speriat”, a mai precizat el pentru sursa amintită mai sus.

Citește și: Cine a fost Andrii Popa, haiducul cântat de trupa Phoenix? A înființat un sat misterios în Dolj

Debutul lui a avut loc la un restaurant, unde cânta în fiecare seară. Ulterior, împreună cu trupa sa, a cucerit marile scene.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te